Επίθεση από 30 άτομα καταγγέλει ο Πέτρος Κωνσταντινέας

Επίθεση από 30 άτομα καταγγέλει ο Πέτρος Κωνσταντινέας

Περισσότερες αποκαλύψεις για την επίθεση που δέχτηκε έξω από το γήπεδο «Σταύρος Παπαδόπουλος» της Καλαμάτας έκανε στην ΕΡΤ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας.

Χαρακτηριστικά, ο πρώην διαιτητής έκανε λόγο για 30 άτομα που του επιτέθηκαν με καδρόνια, φωνάζοντάς του «πούλησες τη Μακεδονία προδότη».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Ήμουν στο γήπεδο μαζί με δύο φίλους και το παιδί μου για να παρακολουθήσουμε την αγαπημένη μας τοπική ομάδα. Ευτυχώς το παιδί μου έφυγε για να πάει σε μάθημα. Μόλις τελείωσε το ματς φύγαμε με τα μηχανάκια με τους φίλους μας. Σε κάποιο σημείο ήταν μια οργάνωση που την ονομάζουν σύνδεσμο, τον οποίον δεν αναγνωρίζει η ομάδα της Καλαμάτας. Δεν ξέρουμε εάν είναι νόμιμος ο σύνδεσμος αυτός που λέγεται “Bulldogs”.

Υπάρχουν ακραία στοιχεία εκεί. Μου έκλεισαν το δρόμο κάποια στιγμή ενώ φώναζαν “πούλησες τη Μακεδονία προδότη”. Τους είπα να ηρεμήσουν, ήθελαν να κινηματογραφήσουν το σκηνικό του προπηλακισμού. Όταν το αντιλήφθηκα, γύρισα την πλάτη να φύγω, τράβηξα το χέρι αυτού που κρατούσε το κινητό. Μετά ξεκίνησε ο ξυλοδαρμός, γύρω στα 30 άτομα ήλθαν πάνω μου. Θέλω να ευχαριστήσω την αστυνομία, τα παιδιά με βοήθησαν για να μπορώ να βλέπω εγώ σήμερα τα δικά μου παιδιά.

Ήταν κοντά σε δύο λεπτά η διάρκεια. Δεν αντιλήφθηκα καδρόνια, μετά είχα χάσει την αντίληψη γιατί ήταν τριάντα άτομα πάνω μου. Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι ακραία στοιχεία, τους γνωρίζουμε. Πολλοί από αυτούς έχουν εισαχθεί στην αστυνομία. Είναι στοιχεία ακραίων δεξιών οργανώσεων, κάποια παλαιά στελέχη της Χρυσής Αυγής. Επειδή ήταν μετά το ματς και ήταν μαζεμένοι, αντιλήφθηκαν ότι περνούσα κι οργανώθηκε αυτόματα. Δεν κυκλοφορώ με αστυνομικούς. Μπορούν να λυγίσουν το σώμα μου, όχι τις ιδέες μου. Έχουν γίνει κάποιες συλλήψεις, έχουν αναγνωριστεί κάποια άτομα».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.