Ηλικιωμένος συγκινεί: «Θέλω να δω τη θάλασσα για τελευταία φορά» – ΦΩΤΟ

Ηλικιωμένος συγκινεί: «Θέλω να δω τη θάλασσα για τελευταία φορά» - ΦΩΤΟ

Viral έγινε μία ιστορία στην Ιταλία όπου ένας ηλικιωμένος είχε την πιο γλυκιά επιθυμία, που συγκίνησε τον κόσμο στην γειτονική χώρα.

Ο ογδονταοκτάχρονος Φράνκο Τζανφρέντι παλεύει εδώ και αρκετά χρόνια κατά των συνεπειών της νόσου του Αλτσχάιμερ. Μετά το τέλος των διακοπών αποφάσισε να εγκαταλείψει την περιοχή όπου γεννήθηκε, στην Τοσκάνη της κεντρικής Ιταλίας, και να μεταφερθεί στο Βορρά, κοντά στο Τορίνο, όπου ζει η κόρη του.

Κατά την μεταφορά του, όμως, στο ασθενοφόρο, ο ηλικιωμένος εξέφρασε στους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού μια έντονη επιθυμία του: «θα ήθελα να δω τη θάλασσα για τελευταία φορά», τους είπε.

Οι εθελοντές δεν είχαν καμία αμφιβολία. Αποφάσισαν να ικανοποιήσουν την επιθυμία του και έφτασαν με το ασθενοφόρο μέχρι την παραλία της Μαρίνα Ντι Καρράρα, πολύ κοντά στη θάλασσα, άνοιξαν τις πίσω πόρτες και επέτρεψαν στον Φράνκο, μαζί με την κόρη του, να ατενίσει τον ορίζοντα και τη γαλήνια θάλασσα που ήταν ακριβώς μπροστά του.

Η φωτογραφία που απαθανατίζει τον Ιταλό ηλικιωμένο ενώ κοιτάζει τη θάλασσα, έχει γίνει «βάιραλ» στο διαδίκτυο και ο γιος του, Αντρέα, θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του πατέρα του. «Θέλω να ευχαριστήσω τους αγγέλους αυτούς, τους εθελοντές, που επέτρεψαν στον πατέρα μου να δει τη θάλασσα, ίσως για τελευταία φορά», έγραψε ο γιος του Φράνκο Τζανφρέντι.

Ηλικιωμένος συγκινεί: «Θέλω να δω τη θάλασσα για τελευταία φορά» - ΦΩΤΟ Ηλικιωμένος συγκινεί: «Θέλω να δω τη θάλασσα για τελευταία φορά» - ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.