Αν δεν το δεις, δεν το πιστεύεις! Έλυσε 6 κύβους του Ρούμπικ κάτω από το νερό, με μια ανάσα!

Αν δεν το δεις, δεν το πιστεύεις! Έλυσε 6 κύβους του Ρούμπικ κάτω από το νερό, με μια ανάσα!

Κι όμως τα κατάφερε.

Είναι μόλις 18 ετών και κατάφερε να σπάσει ένα ασυνήθιστο και πάρα πολύ δύσκολο ρεκόρ, που εκτός από πνευματική συγκέντρωση απαιτεί και σωματική αντοχή. Ο νεαρός Βάκο Μαρτσελασβίλι από τη Γεωργία, έλυσε 6 κύβους του Ρούμπικ κάτω από το νερό, με μια μόνο ανάσα!

Αφού βυθίστηκε σε μια γυάλινη δεξαμενή γεμάτη με νερό, μέσα σε μόλις 1 λεπτό και 44 δευτερόλεπτα κατάφερε να λύσει όχι έναν, ούτε δυο, αλλά έξι από αυτούς τους κύβους – γρίφους, που οι περισσότεροι από εμάς παρατούν, επειδή δεν βγάζουν άκρη. Το περιστατικό, συνέβη στο υδάτινο πάρκο Gino Paradise, στην Τιφλίδα, ενώ όπως είπε ο 18χρονος προπονήθηκε σκληρά, τόσο για να σπάσει το ρεκόρ, όσο και για να είναι σίγουρος για την ασφάλεια του, καθώς όπως αναφέρει ένα μικρό λάθος θα μπορούσε να του στοιχίσει τη ζωή.

Και αν και πιστεύει ότι η επίδοση του θα μείνει ρεκόρ για πολύ ακόμα καιρό, ο ίδιος θέλει να φτάσει ακόμα πιο ψηλά και να μπορέσει να κατακτήσει και άλλες πρωτιές. Από την πλευρά της, η Γεωργιανή Ομοσπονδία Ρεκόρ που παρακολούθησε τον αγώνα του νεαρού, του απέμεινε τις αντίστοιχες τιμές, ενώ το μόνο που μένει πλέον, είναι να πάρει και την επίσημη βεβαίωση από το Ρεκόρ Γκίνες.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι το προηγούμενο ρεκόρ της λύσης κύβων Ρούμπικ κάτω από το νερό είχε κάνει ο Αμερικάνος Άντονι Μπρουκς τον Αύγουστο του 2014, λύνοντας 5 κύβους.

Επειδή όμως τα λόγια είναι περιττά, δείτε το βίντεο και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.