Ζήτησε να δωρίσει τα όργανα του άτυχου διαιτητή η οικογένεια Ντοσίδη

Ζήτησε να δωρίσει τα όργανα του άτυχου διαιτητή η οικογένεια Ντοσίδη

Σπουδαία κίνηση από την οικογένεια του 21χρονου διαιτητή Νίκου Ντοσίδη που έφυγε από τη ζωή, ενημερώνοντας τους γιατρούς για την πρόθεσή της να δωρίσει ό,τι όργανο μπορούσε να δοθεί, κάτι που τελικά δεν κατέστη εφικτό.

Όπως αναφέρει το “Trakisports”, η οικογένεια του άτυχου διαιτητή ενημέρωσε τους γιατρούς του “Αγία Όλγα” για την πρόθεσή της να δωρήσει ό,τι όργανο του παλικαριού της μπορεί να δοθεί, έτσι ώστε ενδεχομένως να υπάρξει μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας. Αυτή η δεύτερη ευκαιρία που δεν δόθηκε στον Νικόλα, ο οποίος τόσο άδικα και σε τόσο νέα ηλικία έφυγε από την ζωή.

Η κίνηση της οικογένειας, προεξάρχοντος του πατέρα Τάσου και της μητέρας Νίκης, συγκίνησε αφάνταστα τους γιατρούς του Αγία Όλγα, που ζούσαν σε καθημερινή βάση από την προπερασμένη Δευτέρα το δράμα της οικογένειας Ντοσίδη. Κινήθηκαν διαδικασίες για να εξεταστεί αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε μέσα από τον θάνατο του Νίκου να δώσει αχτίδα ελπίδας και αισιοδοξίας σε άλλους ανθρώπους. Ωστόσο δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό, αφού ουσιαστικά ο Νίκος Ντοσίδης «έφυγε» από πολυοργανική ανεπάρκεια.

Δυστυχώς δεν μπορούσε να γίνει μεταμόσχευση κάποιου οργάνου του Ντοσίδη σε άλλον άνθρωπο, όπως δεν μπόρεσε ποτέ να γίνει και η μεταμόσχευση ήπατος από άλλον συμβατό δότη στον Νίκο, κάτι που κάποια στιγμή στην διάρκεια της πολυήμερης νοσηλείας του είχε εξεταστεί ως ενδεχόμενη λύση για να καταφέρει ο νεαρός Θρακιώτης διαιτητής να κρατηθεί στη ζωή.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.