Βαλλιανάτος: «Η οργή όσων βλέπουν έναν άνθρωπο απροστάτευτο να γίνεται λιώμα είναι τεράστια» – ΒΙΝΤΕΟ

Βαλλιανάτος: «Η οργή όσων βλέπουν έναν άνθρωπο απροστάτευτο να γίνεται λιώμα είναι τεράστια» - ΒΙΝΤΕΟ

«Ο Ζακ δεν ήταν μόνος του, υπάρχουν άνθρωποι που ήταν μαζί του και θα καταθέσουν», δήλωσε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

 

Να ξετυλίξουν το κουβάρι γύρω από το θάνατο του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου προσπαθούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας από τις κάμερες που έχουν καταγράψει τις κινήσεις τόσο του 33χρονου όσο και του κοσμηματοπώλη της Ομόνοιας, καθώς και τις καταθέσεις των αυτόπτων μαρτύρων, περιμένοντας παράλληλα απαντήσεις από το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης που αναμένεται να κατατεθεί σήμερα.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε ότι υπάρχουν μάρτυρες που ήταν μαζί με τον Ζακ Κωστόπουλο στην Ομόνοια και θα καταθέσουν ότι μπήκε στο μαγαζί για να προστατευτεί από φασαρία.

«Η δική μου πληροφόρηση είναι ότι μετά από μια νύχτα δουλειάς πήγε σε ένα κατάστημα απέναντι από αυτό το μαγαζί. Γινόταν φασαρία και μπήκε για να προστατευτεί» ανέφερε και πρόσθεσε: «Ο Ζακ δεν ήταν μόνος του, υπάρχουν άνθρωποι που ήταν μαζί του και θα καταθέσουν».

Όπως σημείωσε: «Αυτές οι εικόνες πρέπει να συζητηθούν πέρα από την προσωπικότητα του Ζακ Κωστόπουλου» ενώ έκανε λόγο για «τεράστια οργή των φίλων του» αλλά και όσων «βλέπουν έναν άνθρωπο απροστάτευτο να γίνεται λιώμα. Δεν μιλάω βέβαια για βία εναντίον των ανθρώπων αυτών».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.