Πέθανε η γυναικά του φρουρού στην πρεσβεία του Ιράν που επιτέθηκε ο Ρουβίκωνας

Πέθανε η γυναικά του φρουρού στην πρεσβεία του Ιράν που επιτέθηκε ο Ρουβίκωνας

Βυθίστηκε στην θλίψη η ελληνική αστυνομία από την απώλεια.

Σοκ και θλίψη έχει σκορπίσει στους κύκλους της Ελληνικής Αστυνομίας η είδηση του θανάτου της συζύγου του ειδικού φρουρού που εκτελούσε χρέη σκοπού την ημέρα που η αναρχική συλλογικότητας Ρουβίκωνας επιτέθηκε κατά της πρεσβείας του Ιράν στο Νέο Ψυχικό.

Η άτυχη γυναίκα, ηλικίας μόλις 37 ετών κατέληξε μετά από άνιση μάχη που έδινε με την επάρατο νόσο. Την ημέρα της επίθεσης στην πρεσβεία του Ιράν, ο αστυνομικός είχε πληροφορηθεί από τους γιατρούς, πως η γυναίκα του είχε πέσει σε κώμα. Δυστυχώς η γυναίκα κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα. Ο αστυνομικός κράτησε αξιοπρεπή στάση και παρά τις «βολές» που δεχόταν όλο το προηγούμενο διάστημα, δεν αποκάλυψε τον προσωπικό «Γολγοθά» που περνούσε.

Στο πλευρό του όλοι οι συνάδελφοί του με τον πρόεδρο του σωματείου ειδικών φρουρών της ΕΛ.ΑΣ, Βασίλη Ντούμα, να εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια και να διερωτάται, «γιατί η υπηρεσία του δεν γνώριζε ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα που είχε ο συνάδελφός μας, προκειμένου να του σταθεί αναλόγως». Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα γίνει την Δευτέρα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.