Του έριξαν πρόστιμο γιατί… γαβγίζει ο σκύλος του!

Του έριξαν πρόστιμο γιατί... γαβγίζει ο σκύλος του!

Η απίστευτη ιστορία.

500 ευρώ πρόστιμο καλείται να πληρώσει ο κύριος Νίκος Φύσσας και αιτία είναι ο Όσκαρ ή αλλιώς όπως τον έχει ονομάσει πλέον ο… “Παλαιοκώστας”.

Ο κύριος Φύσσας βρήκε τον Όσκαρ, κουτάβι στα σκουπίδια, τον μάζεψε και πλέον έχει γίνει μέλος της οικογένειάς του. Είναι ο καλύτερος φύλακας, όχι μόνο δικός του αλλά ολόκληρης της γειτονιάς, στη Στυλίδα όπου διαμένει. Η καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, λέει πως ο Όσκαρ γαβγίζει και ενοχλεί.

Ο καταγγέλλων, το σπίτι του οποίου βρίσκεται αρκετά μέτρα μακρύτερα από του κυρίου Φύσσα, ζήτησε την παρέμβαση των αστυνομικών του Α.Τ. Στυλίδας, που μετά από αυτοψία βεβαίωσαν πρόστιμο 500 ευρώ!

Ο κ. Νίκος μιλά στο tvstar.gr για την περιπέτεια του, ενώ οι κοντινοί γείτονες λένε πως ο Όσκαρ δεν δημιουργεί προβλήματα αντίθετα αισθάνονται ασφάλεια και σιγουριά με την παρουσία του.

Τις τελευταίες ημέρες ο κύριος Φύσσας πηγαινοέρχεται στο Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, γεγονός που τον ώθησε να αλλάξει το όνομα του σκύλου του και από Όσκαρ να τον φωνάζει πλέον Παλαιοκώστα.

Πηγή: tvstar

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.