Το πλάνο που συγκλονίζει: Παιδί κλαίει δίπλα στο νεκρό πατέρα του – ΦΩΤΟ

Το πλάνο που συγκλονίζει: Παιδί κλαίει δίπλα στο νεκρό πατέρα του - ΦΩΤΟ

Δεν έχει τέλος η οδύνη.

Ένα 11χρονο αγόρι κλαίει σπαρακτικά, δίπλα στο άψυχο σώμα του πατέρα του. Η εν λόγω φωτογραφία ράγισε καρδιές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βοήθησε να…
συγκεντρωθούν σχεδόν 43.829 δολάρια για την οικογένεια του νεκρού άνδρα.

Ο 27χρονος Ανιλ δούλευε σε υπονόμους στο Δελχί. Εχασε τη ζωή του όταν κόπηκε το σχοινί με το οποίο τον κατέβαζαν. Εκτιμάται πως κάθε χρόνο στην Ινδία σκοτώνονται 100 εργαζόμενοι σε υπονόμους.

Ο Σιβ Σούνι, δημοσιογράφος των Hindustan Times, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Τwitter δύο φωτογραφίες του παιδιού, το οποίο θρηνούσε δίπλα στον πατέρα του, λίγο προτού αποτεφρωθεί. «Εχω δει πολλές τραγωδίες στη δουλειά μου. Αλλά δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο», δήλωσε στο BBC. Η οικογένεια δεν μπορούσε καν να καλύψει το κόστος της αποτέφρωσης του Ανιλ και τη βοήθησαν γείτονες, έγραψε στην ανάρτησή του ο δημοσιογράφος.

Η υπόθεση συγκίνησε πολλούς χρήστες του Twitter καθώς και μία ΜΚΟ, η οποία άνοιξε λογαριασμό για δωρεές και μέσα σε μία ημέρα συγκεντρώθηκαν 43.829 δολάρια για την οικογένεια, που δεν είχε συνέλθει ακόμη από το προηγούμενο χτύπημα της μοίρας. Μόλις πριν από μία εβδομάδα, πέθανε ο μόλις τεσσάρων μηνών γιος του Ανιλ από πνευμονία, καθώς δεν είχε χρήματα για φάρμακα.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.