Νέο βίντεο σοκ από τις φονικές πυρκαγιές: Η φωτιά καίει το Μάτι μέσα σε λίγα λεπτά

Νέο βίντεο σοκ από τις φονικές πυρκαγιές: Η φωτιά καίει το Μάτι μέσα σε λίγα λεπτά

Κάμερες ασφαλείας από σπίτι της περιοχής έχουν καταγράψει λεπτό προς λεπτό την ταχύτητα και το μένος της φωτιάς που προκάλεσε την τραγωδία με τους 99 νεκρούς.

Κάμερες ασφαλείας από σπίτι της περιοχής έχουν καταγράψει λεπτό προς λεπτό την ταχύτητα και το μένος της φωτιάς που προκάλεσε την τραγωδία με τους 99 νεκρούς
Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από την ανείπωτη τραγωδία με τους 99 νεκρούς στο Μάτι έδωσε στο φως της δημοσιότητας ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι.

Κάμερες ασφαλείας από σπίτι στη μαρτυρική περιοχή έχουν καταγράψει λεπτό προς λεπτό την ταχύτητα και το μένος της πύρινης λαίλαπας που έμελλε να αλλάξει για πάντα την περιοχή και τους κατοίκους της.

Στο βίντεο που τις 6.07 το απόγευμα της 23ης Ιουλίου ο άνεμος γίνεται πιο δυνατός, αλλά τίποτε δεν προμηνύει την επερχόμενη τραγωδία. Έχει περάσει μόλις 1 λεπτό όταν φαίνεται καπνός, σκοτεινιάζει, και το φωτοκύτταρο ανάβει για να συνεχιστεί η καταγραφή. Το τοπίο αλλάζει δραματικά.

Η κάμερα ασφαλείας αλλάζει φίλτρο, προκειμένου να συνεχίσει την καταγραφή. Λίγα δευτερόλεπτα μετά από την εμφάνιση της φλόγας, η πυρκαγιά δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο διάβα της.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.