Η κόρη του είχε μανία με τα φρύδια της! Δεν φαντάζεστε τι έκανε!

Η κόρη του είχε μανία με τα φρύδια της! Δεν φαντάζεστε τι έκανε!

Ο πατέρας μιας 23χρονης αδυνατεί να καταλάβει το «κόλλημα» της κόρης του με τα φρύδια της - Tελικά ξεσπά και γίνεται viral!

Σε βίντεο που γύρισε στο αυτοκίνητό του, ο κωμικός Γκάρι Μέικλ λέει τον… πόνο του. «Εχω μια 23χρονη κόρη που ζει ακόμη στο σπίτι και το δυσκολότερο πράγμα, χωρίς αμφιβολία, είναι ότι διαρκώς πρέπει να την καθησυχάζουμε ότι τα φρύδια της είναι τέλεια», ξεκινά ο Μέικλ.

«Τι συμβαίνει κυρίες; Πότε τα φρύδια έγιναν το πιο σημαντικό μέρος του γυναικείου σώματος; Τώρα συνέχεια λέει “Μπαμπά, σου αρέσουν τα φρύδια μου;”», συνεχίζει στο βίντεο που το είδαν περισσότερες από 15 εκατ. φορές στο Facebook και συγκέντρωσε χιλιάδες σχόλια.

«Ξέρουμε πότε φτιάχνεις τα φρύδια σου. Οχι γιατί φαίνονται διαφορετικά. Αλλά επειδή δεν σταματάς να μιλάς για αυτά. Ερχεται σπίτι και αρχίζει “Τσέκαρε τα φρύδια μου μπαμπά, σου αρέσουν;”. Τα ανεβάζει σε Instagram, Twitter, Facebook, Snapchat και σχολιάζουν “Ω θεέ μου είναι τόσο ωραία, πού τα έφτιαξες;”. Είναι ακριβώς ίδια, καμία απολύτως διαφορά!», ξεσπά ο… απελπισμένος πατέρας.

«Δεν ενδιαφερόμαστε για τα φρύδια σας. Ποτέ στην ιστορία δεν είπε ένας άνδρας σε άλλον “Τσέκαρε τα φρύδια αυτής!”. Δεν ενδιαφερόμαστε! Οταν κάνετε έρωτα, έχετε νιώσει ποτέ τον άνδρα να προσπαθήσει να νιώσει τα φρύδια σας; Οχι! Γιατί δεν ενδιαφερόμαστε», συνεχίζει στο παραλήρημά του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.