Ανατροπή στην υπόθεση του βρέφους στην Πάτρα: Ο ιατροδικαστής πάει κόντρα στην εκδοχή της μητέρας!

Ανατροπή στην υπόθεση του βρέφους στην Πάτρα: Ο ιατροδικαστής πάει κόντρα στην εκδοχή της μητέρας!

«Δεν φέρει κακώσεις, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο του αιφνίδιου θανάτου», τόνισε ο ιατροδικαστής - Εν αναμονή των ιστολογικών εξετάσεων.

Τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων θα ρίξουν περαιτέρω φως στα αίτια του θανάτου του πέντε μηνών βρέφους, που το βρήκε δίπλα της νεκρό η μητέρα του, στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, όπου νοσηλευόταν το μεγαλύτερο αδελφάκι του.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης, το βρέφος δεν φέρει κακώσεις, ούτε κάποια άλλη ένδειξη ότι μπορεί να καταπλακώθηκε, για αυτό και εξετάζεται το ενδεχόμενο του αιφνίδιου θανάτου.

Η μητέρα είχε πάρει μαζί της το βρέφος στο νοσοκομείο και όταν ξύπνησε χθες το πρωί αντελήφθη ότι κάτι συνέβαινε, επειδή όπως είπε, είχε μελανιάσει και ήταν παγωμένο. Αμέσως ειδοποίησε τις νοσηλεύτριες και αυτές ενημέρωσαν τους γιατρούς, οι οποίοι έκαναν προσπάθειες για ανάνηψη.

Η μητέρα του βρέφους το είχε μαζί της στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν το αδελφάκι του, διότι όπως είχε υποστηρίξει, δεν είχε που να το αφήσει.

Μάλιστα, από τους υπεύθυνους του νοσοκομείου έγιναν προσπάθειες, ώστε να μην παραμένει το βρέφος μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.