
Το πρωί του Σαββάτου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Εμανουέλ Μακρόν θα επισκεφθούν τη φρεγάτα ώστε να υπογράψουν την συμφωνία
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Στο λιμάνι του Πειραιά κατάπλευσε για πρώτη φορά η φρεγάτα «Κίμων» ενόψει της επίσκεψης του Εμανουέλ Μακρόν. Το πρωί του Σαββάτου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Εμανουέλ Μακρόν θα επισκεφθούν τη φρεγάτα ώστε να υπογράψουν την συμφωνία για την ανανέωση της ελληνογαλλικής στρατηγικής συμφωνίας για άλλα 5 έτη.
Το πρόγραμμα Μητσοτάκη-Μακρόν, το Σάββατο
O Πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρόεδρο της Γαλλίας. Θα ακολουθήσει υπογραφή συμφωνιών και στη συνέχεια οι δύο ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις στον Τύπο.
Το απόγευμα ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει στο Ελληνογαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε συνεργασία με το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Τελευταίες Ειδήσεις
- ΣΥΡΙΖΑ και επισήμως σε νέα εποχή: Το νέο σποτ με την ηγετική τριάδα του κόμματος
- Ο απίστευτος λόγος που έχουν «παγώσει» οι νέες άδειες κυκλοφορίας
- Στα χαρακώματα ο Άδωνις για χάρη της Μανωλίδου