Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Κολωνό, όταν φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα 3ου ορόφου στην οδό Άργους, με τις φλόγες να επεκτείνονται γρήγορα και σε διπλανό διαμέρισμα, προκαλώντας τρόμο στους ενοίκους της πολυκατοικίας.
Μέσα στο χάος και τους πυκνούς καπνούς, οι πυροσβέστες ήρθαν αντιμέτωποι με το πιο δυσάρεστο θέαμα, καθώς μία γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης, με τις πληροφορίες να προκαλούν σοκ. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με τέσσερα οχήματα, 15 πυροσβέστες και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα, δίνοντας μάχη με τις φλόγες και περιορίζοντας την εξάπλωση της πυρκαγιάς, ενώ η εικόνα της φωτιάς παρουσίασε βελτίωση.
Παρά την ένταση της φωτιάς, οι αρχές κατάφεραν να απομακρύνουν όλους τους ενοίκους από την πολυκατοικία, αποτρέποντας τα χειρότερα, σε μία επιχείρηση που δείχνει την άμεση κινητοποίηση και την αποτελεσματικότητα των δυνάμεων έκτακτης ανάγκης.