Αλλαγή χρόνου στο Σύνταγμα: Κλείνει όνομα – έκπληξη ο Χάρης Δούκας

xaris-doukas

Τι ετοιμάζει;

Η Αθήνα ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά της και ο δήμαρχος Χάρης Δούκας φαίνεται πως έχει βάλει ψηλά τον πήχη για την επιστροφή της πρωτεύουσας στο χάρτη των μεγάλων χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Ήδη, ο Δήμος Αθηναίων βρίσκεται ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Κωστή Μαραβέγια για τη φωταγώγηση του κεντρικού χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος, σύμφωνα με το dnews.gr.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που φτάνει από τα ελατοδάση της Βυτίνας, αναμένεται να φωτιστεί την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου. Μία εβδομάδα νωρίτερα, στις 20 Νοεμβρίου, θα αρχίσει η φωταγώγηση των δρόμων της Αθήνας, με τις πρώτες γιορτινές λάμψεις να ξεχύνονται στην πόλη.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, με τις αγαπημένες επιτυχίες του και την αμεσότητα που τον χαρακτηρίζει, θεωρείται ιδανική επιλογή για την τελετή φωταγώγησης. Ωστόσο, το μεγάλο ερώτημα αφορά τη βραδιά της αλλαγής του χρόνου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ο Χάρης Δούκας εργάζεται σιωπηλά αλλά εντατικά για μια ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη.

Όπως μεταδίδουν πηγές του Δήμου, ο δήμαρχος επιδιώκει να «κλείσει» ένα όνομα-έκπληξη, έναν καλλιτέχνη υψηλής αναγνωρισιμότητας, που όχι μόνο θα γεμίσει το Σύνταγμα, αλλά θα συζητηθεί σε όλη τη χώρα. Το όνομα παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία βρίσκεται πλέον «μια ανάσα» πριν οριστικοποιηθεί.

Τελευταίες Ειδήσεις