
Τι συνέβη;
Μετά την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, το Μαξίμου αναζητά νέους τρόπους για να «περάσει» την κυβερνητική γραμμή στην κοινωνία.
Η λύση που προκρίθηκε είναι μια επικοινωνιακή αντεπίθεση, με τον ίδιο τον πρωθυπουργό να βγαίνει ξανά στο προσκήνιο μέσω τηλεοπτικών συνεντεύξεων.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η πρώτη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη νέα πολιτική χρονιά έχει ήδη «κλειδώσει»: θα δοθεί στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον ΑΝΤ1. Η επιλογή δεν είναι τυχαία, καθώς ο σταθμός του Θοδωρή Κυριακού παραμένει ένας από τους πιο επιδραστικούς στην ελληνική τηλεοπτική αγορά, ενώ η παρουσία του πρωθυπουργού εκεί θεωρείται κομβικής σημασίας για την ανατροπή του κλίματος.
Η ενόχληση
Πίσω όμως από την τηλεοπτική αυτή επιλογή κρύβεται και μια λεπτή ισορροπία στις σχέσεις του Μεγάρου Μαξίμου με τον ισχυρό άνδρα του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με το powergame.gr, ο Θοδωρής Κυριακού είχε ενοχληθεί στο παρελθόν, όταν ο πρωθυπουργός δεν ανταποκρίθηκε στην προσωπική του πρόσκληση για να παραστεί στα βαφτίσια του γιου του, Μίνωα. Η απουσία αυτή σχολιάστηκε τότε έντονα, αφήνοντας μια σκιά στη σχέση τους.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Το τερμάτισε: Ο Νατσιός βρήκε τη λύση για την ακριβή βενζίνη
- Θέλει να το κάνει πράσινο: Το νησί στο οποίο ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε δωρεάν ηλεκτρικά αυτοκίνητα στους κατοίκους του
- Εκτός μπάσκετ με το βλέμμα στο αύριο: Πολύ έξυπνη επένδυση για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ