
Και απολύτως δίκαια, θα πούμε εμείς.
Ο Αρκάς αποτελεί, πέραν πάσης αμφιβολίας, έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους σκιτσογράφους όλων των εποχών στη χώρα μας. Ενδεχομένως και το απόλυτο νούμερο 1, καθώς οι πιθανότητες να μην έχει πετύχει κάποιος το έργο του είναι ελάχιστες.
Ο πασίγνωστος καλλιτέχνης, λοιπόν, συνεχίζει να εκδίδει το έργο του. Τον «συναντάει» κανείς τόσο σε εφημερίδες και περιοδικά, όσο και σε αυτοτελείς εκδόσεις.
Παράλληλα, όμως, τα τελευταία χρόνια διαθέτει μία από τις πιο μεγάλες σελίδες στα social media. Εκεί, στο προσωπικό του προφίλ, ανεβάζει συχνά πυκνά σκίτσα του, με τον κόσμο ν’ αντιδρά- θετικά στην συντροπτική πλειονότητα των φορών.
Τι έκανε αυτή τη φορά ο Αρκάς;
Αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με τις διαβόητες διακοπές των Ελλήνων. Μία εικόνα είναι κάτι παραπάνω από αρκετή για να καταλάβει κανείς το πόσο δύσκολα περνάει ένα τεράστιο μέρος της ελληνικής κοινωνίας, που αδυνατεί να πάει έστω και για λίγες ημέρες διακοπές.

Τελευταίες Ειδήσεις
- Έρχονται μεγάλες ανατροπές: Τι έδειξε η τελευταία κρυφή δημοσκόπηση για το κόμμα Τσίπρα
- Στην αρχή ήταν αρνητικός: Ο λόγος που ο Τσίπρας δέχτηκε το «ΕΛΑΣ» για όνομα του κόμματός του
- «Για να το συνδέσω με την Ιθάκη»: Το επικό σκίτσο του Πετρουλάκη για το νέο κόμμα Τσίπρα, για το οποίο μιλούν όλοι σήμερα