
Τα είπε όλα με λίγες λέξεις
Δεν συνηθίζει να κάνει δημόσιες παρεμβάσεις και τοποθετήσεις, όποτε το κάνει όμως έχει κάτι σημαντικό να πει. Και αυτή τη φορά ο καθηγητής Γουργουλιάνης με μια ανάρτησή του στο προσωπικό προφίλ του στο Facebook φωτογράφισε πρόσωπα της πολιτικής, χωρίς να τα κατονομάσει.
Επηρεασμένος προφανώς από το θέατρο του παραλόγου που παρακολουθήσαμε τις τελευταίες μέρες στη βουλή έκανε μια πολύ αιχμηρή τοποθέτηση. Διαβάστε τι έγραψε:
Ζητείται επειγόντως αξιοπρέπεια στην πολιτική ή μάλλον σε κάποιους πολιτικούς. Αξιοπρεπής είναι αυτός που σέβεται τους κανόνες που καθορίζουν τη σωστή συμπεριφορά τόσο στους τύπους όσο κυρίως στην ουσία .
Έτσι οι συνάνθρωποί του θα τον σέβονται και ο ίδιος θα νιώθει ότι έχει κάποια αξία. Ο ορισμός του αξιοπρεπούς δεν είναι συνώνυμος με του πολιτικού, όπως πιστεύουν κάποιοι, ούτε βέβαια εξαρτάται με τους σταυρούς που λαμβάνει ή τα ποσοστά του κόμματος από το οποίο προέρχεται.