Σουλτάνε, παρατράβηξε το αστείο…

Μαύρη λίστα: Οι «ανυπότακτοι» Έλληνες που τρέμει ο Ερντογάν

Η επιθετική ρητορική συνεχίστηκε.

Την πολιτική των συνεχών προκλήσεων και απειλών προς την Ελλάδα συνέχισε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία που έδωσε στην τελετή Εγκαινίων της οδού Marmaris-Datca στην οποία παρευρέθηκε, μεταξύ άλλων έργων στην Τουρκία, εν όψη των τουρκικών εκλογών που θα γίνουν μέσα στο 2023.

Ο Ερντογάν επανέλαβε την επιθετική ρητορική του αναφέροντας πως η Ελλάδα παρενοχλεί καθημερινά τα σύνορα της Τουρκίας συμπληρώνοντας μεταξύ άλλων στην τριαντάλεπτη ομιλία του ότι όσο η Ελλάδα συμπεριφέρεται καλά εμείς δεν έχουν καμία δουλειά.

«Αδέρφια μου, μπορεί κάποιος που επιδεικνύει και προσβάλλει με ασέβεια τους διοικητές του στρατού μας, που δεν έδειξε ή δεν μπόρεσε να δείξει αντίδραση, ενάντια στην Ελλάδα, που παρενοχλεί τα σύνορά μας καθημερινά, ενάντια στο PKK, που έχει το αίμα δεκάδων χιλιάδων αθώων στα χέρια του, ενάντια στο FETO, τη μεγαλύτερη προδοτική συμμορία που έχει δει πρόσφατα η χώρα μας, στις χώρες που στοχεύουν την κυριαρχία μας και τους εχθρούς της Τουρκίας και του τουρκικού έθνους, να είναι πολιτικός αυτής της χώρας; Αδέρφια μου, σύμφωνα με το σύνταγμά μας, αυτός ο αδελφός σας είναι ο αρχιστράτηγος αυτού του στρατού. Το σύνταγμά μας το λέει αυτό, όχι εγώ», ανέφερε αρχικά ενώ συμπλήρωσε:

«Μπορούμε και θα έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα. Δεν μπορούν να ανεχτούν το γεγονός ότι η Τουρκία είναι σε θέση να σχεδιάζει και να παράγει τα δικά της προϊόντα σε κάθε τομέα της αμυντικής βιομηχανίας, από τη στεριά μέχρι τον αέρα, από τη θάλασσα μέχρι τον κυβερνοχώρο».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.