Νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα: Οι 11 λέξεις του Κατερινόπουλου που έδειξαν χωρίς να το καταλάβει κανείς τι συμβαίνει

thanasis-katerinopoulos
Ο Θανάσης Κατερινόπουλος προκάλεσε την αντίδραση της 24χρονης

Η υπόθεση των θανάτων των βρεφών στην Αμαλιάδα εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας καθώς είναι σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα.

Η 24χρονη μητέρα που έχει χάσει τα δύο παιδιά της, έχει ζητήσει να δώσει συμπληρωματική κατάθεση ενώ, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «LIVE NEWS» του MEGA, στα τρία από τα πέντε παιδιά, καταγράφεται ως διάγνωση η διάμεση πνευμονίτιδα, ενώ για τον μικρό που πέθανε τον Αύγουστο, η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Αναφερόμενη στο θέμα, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, δηλώνει πως «και για τις πέντε περιπτώσεις σχηματίστηκαν δικογραφίες» ωστόσο επισημαίνει πως «δεν ανακρίνεται κανένας και πως «για κανένα από αυτά τα παιδιά δεν υπάρχει υπόνοια εγκληματικής ενέργειας».

Οι ισχυρισμοί της 24χρονης Ειρήνης

Η Ειρήνη εμφανίστηκε στο Open και μίλησε για όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. «Πέρυσι, η Κατερίνα, η κουμπάρα μου, με υποστήριζε. Φέτος τι έχει πάθει; Τώρα θυμήθηκε ότι έχασε παιδί. Γιατί βγαίνει στα κανάλια τώρα και με κατηγορεί; Μέχρι πριν από λίγες μέρες ήταν μια χαρά, μαζί μιλούσαμε. Πού φαίνεται ότι εγώ έκανα κακό στο δικό της παιδί; Όταν βγαίνεις και μιλάς, πρέπει να έχεις και αποδείξεις. Δεν ξέρω αν με ζηλεύει» είπε η Ειρήνη για την μητέρα που έχασε το βρέφος στις 5 Αυγούστου.

«Στις 17 Οκτωβρίου είχα τον χρόνο της κόρης μου και μιλούσαμε. Γιατί δεν απαντά τώρα; Έπρεπε να παρατήσω το παιδί της, να μην ασχοληθώ καν», είπε ακόμη, φανερά εκνευρισμένη στον τηλεοπτικό αέρα και πρόσθεσε: «Φοβάται η Κατερίνα να βγει στον αέρα για να μη βγάλω τα άπλυτά της στη φόρα».

Στη συνέχεια, ανέφερε για την κουμπάρα της: «Η συγκεκριμένη κυρία υποτίθεται ότι με υποστήριζε. Πέρυσι έλεγε άλλα και φέτος βγήκε και είπε άλλα. Γιατί με κατηγορείς; Τι σου έκανα;».

Η ερώτηση Κατερινόπουλου που προκάλεσε την αντίδραση της Ειρήνης

Για τις αιτίες θανάτου των παιδιών, και ειδικά για το δεύτερο παιδί της 24χρονης, μίλησε και ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έκανε μία ερώτηση που προκάλεσε την αντίδραση της Ειρήνης, αφού φάνηκε να αφήνει υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια: «Αν σε κάποιον στερήσουμε το οξυγόνο, μπορεί να δημιουργηθεί επιληπτική κρίση;».

Η ερώτηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση της 24χρονης η οποία του είπε: «Πώς να στερήσεις το οξυγόνο στο παιδί; Θα μουρλαθούμε τώρα;».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version