Για τη μεγάλη έκπληξη: Η νέα υποψηφιότητα για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να τους νικήσει όλους

syriza
Ποιος θα κάνει την ανατροπή;

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές αλλά και για το χρόνο διεξαγωγής του Συνεδρίου.

Έως την Πέμπτη (24/10) είναι η προθεσμία για την κατάθεση των φακέλων για τους υποψήφιους προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ και μετά το μπλόκο της Κεντρικής Επιτροπής στον Στέφανο Κασσελάκη και επίσημα αναμένεται να μην είναι στη λίστα των υποψηφίων.

Στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος που θα συνεδριάσει, το τοπίο για τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να αλλάζει ενώ στο τραπέζι θα πέσει και το θέμα αναβολής ή όχι του Συνεδρίου.

Η νέα υποψηφιότητα στον ΣΥΡΙΖΑ

Τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει ένα πρόσωπο που απέχει συστηματικά από τις κομματικές διαδικασίες και έτσι δεν έχει ψηφίσει τον αποκλεισμό Κασσελάκη.

Ο λόγος για τη Ρένα Δούρου που σύμφωνα με το newsit.gr, θα κάνει την έκπληξη και καταθέσει την τελευταία στιγμή υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ένα από τα σενάρια που ακούγονται είναι ότι εάν απαγορευθεί η υποψηφιότητα Κασσελάκη θα κατεβεί υποψήφια η πρώην περιφερειάρχης και βουλευτής, Ρένα Δούρου. Η κ. Δούρου έχει δυναμική στο κόμμα και δεν αποκλείεται αν συμμετάσχει στις εκλογές να κάνει την ανατροπή!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version