Έκπληξη από Τσίπρα σήμερα…

kasselakis-tsipras
Τι θα κάνει;

Σε παρέμβαση θα προχωρήσει ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο ομιλίας που θα κάνει σε εκδήλωση, η οποία θα διεξαχθεί στο Ινστιτούτο του.

Στο επίκεντρο της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα θα μπει η ακρίβεια, ενώ στην εκδήλωση θα δώσουν το «παρών» τέσσερις πρώην υπουργοί Οικονομικών και πιο συγκεκριμένα, από τη δική του διακυβέρνηση, από την κυβέρνηση Παπανδρέου και Σημίτη.

Αυτό που αποτελεί «γρίφος», σύμφωνα με τον Alpha, είναι η στάση του πρώην πρωθυπουργού για τα εσωκομματικά στον ΣΥΡΙΖΑ και για τον Στέφανο Κασσελάκη, στον οποίο αναμένεται να αναφερθεί εμμέσως.

Η έκπληξη από τον Αλέξη Τσίπρα

Το ενδιαφέρον όλων επικεντρώνεται στο αν ο Αλέξης Τσίπρας θα αναφερθεί στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ και αν θα προτείνει κάτι για διέξοδο από την κρίση.

Όμως, ο Αλέξης Τσίπρας παρά τα όσα συμβαίνουν και το κόμμα στο οποίο ηγούνταν που πλέον βρίσκεται σε μονοψήφια ποσοστά, αναμένεται να κάνει την έκπληξη.

Σύμφωνα με το dnews.gr, παρά το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να διαλυθεί, ο κ. Τσίπρας δεν πρόκειται να έχει καμία απολύτως αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ, τον Στέφανο Κασσελάκη ή τους άλλους υποψηφίους προέδρους στις εκλογές.

Ακόμα ωστόσο και αν δεν το θέλει, ακόμα κι αν δεν το επιδιώκει, είναι πιθανόν κάποιος ή κάποιοι να ερμηνεύσουν φράσεις του ως έμμεση αναφορά στα τεκμαινόμενα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της προοπτικής του. Ο ίδιος, πάντως, δεν θα το επιδιώξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version