Εσωκομματικές εκλογές ΠΑΣΟΚ: Χαμόγελα Μητσοτάκη…

mitsotakis
Γιατί είναι χαρούμενος ο πρωθυπουργός;

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον Νίκο Ανδρουλάκη μετά την επανεκλογή του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο πρωθυπουργός έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να έχουν σύντομα μία συνάντηση.

Σημειώνεται, πως μετά τη νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη το 2021 στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, δεν υπήρξε ραντεβού με τον προέδρου του κόμματος με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα στις εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, νικητής αναδεικνύεται ο Νίκος Ανδρουλάκης με 59.92%. Ο Χάρης Δούκας έλαβε 84.149 ψήφους, ποσοστό 40,08%.

Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών του ΠΑΣΟΚ η αισιοδοξία στο κυβερνητικό επιτελείο είναι… διάχυτη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί πως ο κ. Ανδρουλάκης είναι ένας αντίπαλος, όχι ιδιαίτερα υπολογίσιμος, αφού για τρία συνεχόμενα έτη δεν έχει καταφέρει να φέρει το ΠΑΣΟΚ σε θέση να απειλήσει τη ΝΔ. Μάλιστα, στη ΝΔ θεωρούν πως με τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και με την νίκη Ανδρουλάκη, η νίκη στις εκλογές του 2027 είναι πλέον ακόμη πιο εύκολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version