Βάζει φωτιά στα σούπερ μάρκετ: Άνοιξε το 1ο κατάστημα του γαλλικού κολοσσού με τις χαμηλές τιμές στην Αττική

Οι τιμές του αυξάνονται σήμερα 5,6%, ενώ είχαν αυξηθεί κατά 6% προχθές!

Ακόμα ένα σούπερ μάρκετ μπαίνει στον ανταγωνισμό για να ψωνίζουν οι καταναλωτές

Οι τιμές στα σούπερ μάρκετ έχουν… ξεφύγει και οι καταναλωτές αναζητούν τις καλύτερες προσφορές προκειμένου να μην επιβαρύνουν περαιτέρω τις… τσέπες τους εν μέσω της ενεργειακής κρίσης.

Πλέον ακόμα ένα σούπερ μάρκετ μπαίνει στον ανταγωνισμό για να ψωνίζουν οι καταναλωτές. Ο γαλλικός κολοσσός Carrefour ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του πρώτου Carrefour Market στην Αττική.

Πρόκειται για το 13ο κατάστημα που εγκαινιάζεται από τον περασμένο Μάιο, όταν και σηματοδοτήθηκε η επάνοδος της γαλλικής εταιρείας στην ελληνική αγορά, με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στη Χαλκιδική, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το νέο σούπερ μάρκετ ξεκίνησε να λειτουργεί πιλοτικά τον Αύγουστο και πλέον βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία. Βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά και ανήκει στον τύπο Carrefour Market, City concept, τα καταστήματα δηλαδή της εταιρείας που λειτουργούν σε αστικές περιοχές και κεντρικούς οδικούς άξονες.

Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός διευρυμένου δικτύου καταστημάτων, σε ολόκληρη την Ελλάδα, το οποίο θα περιλαμβάνει, καταστήματα, διαφορετικών τύπων, κατάλληλα προσαρμοσμένα στις συνθήκες της κάθε τοπικής αγοράς, ενώ για το επόμενο διάστημα έχει ήδη δρομολογηθεί η λειτουργία 8 νέων καταστημάτων, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.