Αλλάζει χώρο και κάνει το μπαμ της χρονιάς: Το επόμενο βήμα του Κασσελάκη εάν δεν βγει αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ

stefanos-kasselakis-suriza

Δεν το περιμένει κανείς 

Στην τελική ευθεία για την οριστικοποίηση των υποψηφιοτήτων μπαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να ετοιμάζεται να ανακοινώνει την υποψηφιότητά του στις εκλογές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει το στρατηγείο του με την εγκατάσταση σε νέα γραφεία ενόψει της εκλογικής μάχης.

Συνεργάτες και στελέχη που τον στηρίζουν τις επόμενες ώρες θα αρχίσουν να «μετακομίζουν» σε ένα νέο κτίριο προκειμένου να στελεχώσουν τα νέα γραφεία ώστε όλα να είναι έτοιμα λίγο πριν την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Την ίδια ώρα στον απόηχο του debate του ΠΑΣΟΚ οι δυο υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ θέτουν ανοικτά την πρόθεση τους για την διεξαγωγή μιας τηλεμαχίας και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σωκράτης Φάμελλος και Παύλος Πολάκης σε δηλώσεις τους έχουν τοποθετηθεί υπέρ του debate ενώ από το επιτελείο Κασσελάκη θεωρούν πολύ πρώιμη αυτή την συζήτηση μιας και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ούτε η υποψηφιότητα του.

Στέφανος Κασσελάκης: Τι σχεδιάζει αν δεν εκλεγεί αρχηγός

Σύμφωνα με το powergame.gr, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μοιάζει να αισθάνεται 100% σίγουρος για την επανεκλογή του. Γι’ αυτό και κάνει από τώρα τα επαγγελματικά κουμάντα του στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει στις εσωκομματικές εκλογές.

Υπό αυτό το πλαίσιο είχε την προηγούμενη εβδομάδα μία συνάντηση που δεν περίμενε κανείς! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Κασσελάκης συναντήθηκε με τον Νίκο Κοκλώνη και συζήτησαν διάφορα ενδεχόμενα, ακόμη και πιθανή τηλεοπτική παρουσία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, Κοκλώνης – Κασσελάκης συζήτησαν για πιθανή παρουσία του δεύτερου ως persona σε σόου, πιθανότατα σε late night αν δεν εκλεγεί στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.