«Δεν θα ήταν η πρώτη επιλογή»: Η τσεκουράτη απάντηση της Νατάσας Γιάμαλη στην προβοκατόρικη ερώτηση του Ουγγαρέζου

giamali
Η... πληρωμένη απάντηση

Η Αναστασία Γιάμαλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» και μίλησε για όλους και για όλα.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον Στέφανο Κασσελάκη τον οποίο παρομοίασε με «Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές που υπόσχονται πολλά και κάνουν λίγα».

Ερωτηθείσα για τη γνώμη της και όσα έχουν γίνει στον ΣΥΡΙΖΑ, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είπε: «Κάτι Βραζιλιάνους wonder kids που λένε ότι θα έρθουν και θα τα αλλάξουν όλα και έρχονται με όλες τις περγαμινές και πάνε στη σούπερ ομάδα και πατώνουν».

«Νομίζω, είναι μια τέτοια περίπτωση ο Στέφανος Κασσελάκης. Νομίζω ότι δεν έκανε τη δουλειά που έπρεπε σε ένα κόμμα που έχει και ιστορία και εσωτερικούς συσχετισμούς και διαφορετικές απόψεις. Η πολυφωνία παλιά ήταν δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ. Πλέον έχει γυρίσει μπούμερανγκ, όχι μόνο με ευθύνη του κ. Κασσελάκη», συμπλήρωσε.

«Δεν επένδυσε αυτό το λαμπερό και το επικοινωνιακό και το λαιφσταιλάτο με την πολιτική που χρειάζεται για να απαντήσει στα προβλήματα. Ήταν περισσότερη η επένδυση στην επικοινωνία και όχι στην πολιτική», σημείωσε.

Νατάσα Γιάμαλη: Η απάντηση στον Ουγγαρέζο

Λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποφάσισε να κάνει μία προβοκατόρικη ερώτηση στη Νατάσα Γιάμαλη αλλά πήρε…. πληρωμένη απάντηση. Συγκεκριμένα, την ρώτησε αν θα έβγαινε ραντεβού με δεξιό!

«Εγώ δεν είμαι με τα ετερώνυμα που έλκονται. Θέλω ηρεμία στο σπίτι μου, θέλω περιβάλλοντα ισορροπιας, νησίδες ασφάλειας. Οπότε αν ήταν ένας φοβερά δημοκράτης άνθρωπος δεν θα έλεγα όχι, αλλά δεν θα ήταν πρώτη επιλογή» απάντησε εκείνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version