30 δεύτερα αρκούν: Κατάλαβες τώρα γιατί δεν πρέπει να παραγγέλνεις ποτέ ντελίβερι όταν έξω βρέχει; (Vid)

30 δεύτερα αρκούν: Κατάλαβες τώρα γιατί δεν πρέπει να παραγγέλνεις ποτέ ντελίβερι όταν έξω βρέχει; (Vid)

Αδιανόητο κι όμως ελληνικό...

Είναι κάτι που ακούγεται ξανά και ξανά και ξανά. Κάτι που έχει γίνει viral και στα social media, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που διαθέτουν την στοιχειώδη, έστω, ανθρωπιά και παρακινούν τους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο. Κάτι που στην Ελλάδα των ανύπαρκτων υποδομών για την αντιμετώπιση της όποιας κακοκαιρίας, θα έπρεπε να είναι αυτονόητο.

Ο λόγος για την ανεξήγητη «μανία» κάποιων να παραγγέλνουν απ’ έξω είτε καφέδες είτε φαγητό είτε το… οτιδήποτε, ανεξαρτήτως του τι καιρό έχει έξω και ανεξαρτήτως του αν βρέχει και ρίχνει καρέκλες.

Αποτέλεσμα αυτής της «τακτικής» είναι πολλές φορές οι δύσμοιροι οι ντελιβεράδες ν’ αντιμετωπίζουν τρομερές δυσκολίες στο να κάνουν τη δουλειά τους και ενίοτε- χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής- να θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια τους την ζωή.

Κι αν αυτό το παραπάνω φαίνεται σε μερικούς τραβηγμένο και ότι γίνεται στον βωμό των… κλικ, τότε μάλλον δεν έχουν δει τι συνέβη σήμερα στην Θεσσαλονίκη, εκεί που πραγματικά άνοιξαν οι ουρανοί, όμως κάποιος είχε τη φαεινή ιδέα να παραγγείλει.

Κι επειδή η εικόνα είναι πάντοτε πιο δυνατή από τα ηλεκτρονικά λόγια, δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο και να το έχετε στο νου σας την επόμενη φορά που θα πιάσετε το κινητό σας για να παραγγείλετε ντελίβερι όταν οι καιρικές συνθήκες είναι «περίεργες»:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.