Το ‘χε δει: Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τις τελευταίες στιγμές του εισαγγελέα, Ιωάννη Διώτη

Το 'χε δει: Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τις τελευταίες στιγμές του εισαγγελέα, Ιωάννη Διώτη
«Έφυγε» με τον πιο αναπάντεχο τρόπο…

Πολλές φορές η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια. Ο εισαγγελέας Ιωάννης Διώτης στην δικαστική του καριέρα είχε έρθει αντιμέτωπος με πάμπολλες επικίνδυνες υποθέσεις, όπως την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», ωστόσο ποτέ του δεν δείλιασε μπροστά στο αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Δικαιοσύνη.

Μάλιστα σε ανύποπτη στιγμή, σε συζητήσεις με οικεία του πρόσωπα, είχε τονίσει ότι αν ήταν στο χέρι του να επιλέξει τον τρόπο που θα έφευγε από την ζωή, θα διάλεγε να είναι σε γλέντι μαζί με τους φίλους.

Μία προφητική κουβέντα, που δίχως να το ξέρει τότε, επιβεβαιώθηκε, σκορπίζοντας την θλίψη στα οικεία του πρόσωπα.

Ο 69χρονος εισαγγελέας «έφυγε» εντελώς αναπάντεχα την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στην αγαπημένη του Κύθνο, το μέρος που αποτελούσε το προσωπικό του ησυχαστήριο επί σειρά ετών.

Κι έφυγε -όπως προφητικά είχε πει- πάνω σε γλέντι με τους φίλους του!

Την ώρα που τραγουδούσε!

Ο γνωστός εισαγγελέας μαζί με οικεία του πρόσωπα είχε οργανώσει ένα «συμπόσιο», όπως του άρεσε να αποκαλεί αυτές τις συγκεντρώσεις, με φίλους σε παραλία του νησιού, έχοντας για συντροφιά λίγο κρασί και μεζέδες.

Εκεί κόπηκε το νήμα της ζωής του, πάνω σε στιγμές χαράς και ανεμελιάς. Ο Ιωάννης Διώτης αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα που τραγουδούσε (!) και έτσι ξαφνικά «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι, από έμφραγμα του μυοκαρδίου, με τον πιο αναπάντεχο τρόπο.

Όπως είχε ζητήσει από τους οικείους του, κηδεύτηκε στο αγαπημένο του νησί, την Κύθνο, που έμελλε να γίνει και η τελευταία του κατοικία, σε μία είδηση που σόκαρε φίλους και γνωστούς του.

Το 40μερο μνημόσυνό του εκλιπόντος θα γίνει την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, στην εκκλησία Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο Κολωνάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version