Οι 87.000 ευρώ που έβγαλαν εκτός εαυτού τον Μητσοτάκη…

Οι 87.000 ευρώ που έβγαλαν εκτός εαυτού τον Μητσοτάκη...
Το ποσό που τον «τρέλανε».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται πυρετωδώς για το ταξίδι του στην Νέα Υόρκη. Εκεί, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα έχει μια σειρά από σημαντικές συναντήσεις, με κυριότερη όλων, φυσικά, αυτή με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως η προσοχή του είναι στραμμένη στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτό δεν σημαίνει πως δε δίνει σημασία στα όσα γίνονται στο εσωτερικό- τόσο της χώρας, όσο και του κόμματός του.

Και τις τελευταίες ημέρες έγινε κάτι που του προκάλεσε όχι απλά αρνητική εντύπωση, αλλά τον… τρέλανε.

Σε τι αναφερόμαστε; 

Στο γεγονός πως η Όλγα Κεφαλογιάννη αποφάσισε να διακοσμήσει τους χώρους του υπουργείου τουρισμού με χαλιά αξίας 18.000 ευρώ, αλλά και να προχωρήσει στην αλλαγή των επίπλων, με το συνολικό κόστος ν’ ανέρχεται στις 87.000 ευρώ. Μάλιστα, όπως τονίστηκε σε ανακοίνωση του υπουργείου «η ανανέωση ήταν επιβεβλημένη».

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει το έγκυρο- ειδικά σε θέματα της κυβέρνησης- dark room του newmoney.gr , αυτή η κίνηση της υπουργού όχι απλά δεν άρεσε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας αλλά τον έκανε να βγάζει… αφρούς!

Ο πρωθυπουργός προφανώς και θεωρεί πως υπήρξε σπατάλη στο συγκεκριμένο ζήτημα, μιας και οι πληροφορίες λένε πως το γραφείο δεν ήταν και τόσο «αχούρι» προκειμένου να κριθεί… επιβεβλημένη η ανανέωση.

Το καμπανάκι, λοιπόν, χτύπησε. Και μάλλον το άκουσαν αυτοί που έπρεπε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version