Νέος, με ευφράδεια λόγου: Το «παιδί του Τσίπρα» που βάζει υποψηφιότητα για αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και πάει για τη μεγάλη έκπληξη

stefanos-kasselakis-alexis-tsipras

Και θα τον στηρίξουν οι «87»

Και ενώ η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη αναμένεται μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ παραμένει τεταμένο.

Στη συνεδρίαση του ανώτατου κομματικού οργάνου θα διευθετηθούν τα διαδικαστικά και θα επικυρωθούν οι ημερομηνίες για τις εσωκομματικές εκλογές με τα στρατόπεδα εντός του κόμματος να λαμβάνουν θέση μάχης.

Είχε προηγηθεί μια επεισοδιακή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας με τους «87»να μην προχωρούν στην αυστηροποίηση των κριτηρίων για τις υποψηφιότητες.

«Το παιδί του Τσίπρα» που πάει για αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ

Οι «87» δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη ποιον στηρίζουν για στις εκλογές για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι στο τραπέζι έχουν πέσει τα ονόματα της Όλγας Γεροβασίλη και του Σωκράτη Φάμελλου.

Εφόσον για διαφόρους λόγους δεν προχωρήσουν οι δυο αυτές υποψηφιότητες, συζητείται ένα νέο πρόσωπο που θα μπορούσε να διεκδικήσει την ηγεσία, ο Γιώργος Βασιλειάδης, σύμφωνα με το ieidiseis.gr.

Ο έως πρόσφατα αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, που παραιτήθηκε μετά το Συνέδριο διαφωνώντας με τον Στέφανο Κασσελάκη, με κυβερνητική θητεία (πχ υφυπουργός Αθλητισμού), σε νεαρή σχετικά ηλικία, με ευφράδεια λόγου και ολοκληρωμένη άποψη, με αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα κοκ.

Ο ίδιος δεν δείχνει να το συζητά, καθώς έχει στρωμένη επαγγελματική δουλειά, αλλά και οι ευθύνες στους ώμους του αν κατέβει και εκλεγεί θα είναι τεράστιες- ούτε ψύλλος στον κόρφο του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.