Απόστολος Λύτρας: Μυστήριο με το σημαντικό εύρημα στα ρούχα του

apostolos-lutras
Τι συνέβη;

Εκτός φυλακής βρίσκεται ο Απόστολος Λύτρας, μετά την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Στον Απόστολο Λύτρα έχουν επιβληθεί οι εξής περιοριστικοί όροι:

  • απαγόρευση προσέγγισης της συζύγου και της οικίας της σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων
  • απαγόρευση επικοινωνίας μαζί της άμεσα ή έμμεσα με την χρήση τεχνικών μέσων ή μέσω τρίτων

Του επιτρέπεται η επικοινωνία μόνο σε ό,τι αφορά το ανήλικο παιδί τους, μέσω των πληρεξουσίων δικηγόρων τους, ενώ η παράδοση και παραλαβή του παιδιού από τη μητέρα του ή από άτομο που αυτή έχει εξουσιοδοτήσει θα γίνεται έξω από το ΑΤ του τόπου κατοικίας της τελευταίας, ενώ κατά την παράδοση – παραλαβή του παιδιού, ο κατηγορούμενος δεν θα μπορεί να απευθύνεται προς το πρόσωπο που το συνοδεύει.

Επίσης του επιβλήθηκε η συμμετοχή σε συμβουλευτικό – θεραπευτικό πρόγραμμα του Εθνικού Κέντρου Αλληλεγγύης.

Απόστολος Λύτρας: Μυστήριο με το εύρημα στα ρούχα του

Την ίδια στιγμή, ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει μία υπόθεση που αφορά τον Απόστολο Λύτρα…

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ «ανάμεσα σε ρούχα στο σπίτι του», μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα, αμέσως μετά την υπόθεση κακοποίησης της κ. Πολυζωγοπούλου η Οικονομική Αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι του πρώην ζευγαριού όπου και φέρεται ότι εντόπισε 28.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα, τα οποία ήταν τυλιγμένα στα ρούχα.

«Υπάρχει μια ερώτηση και μια ασάφεια την οποία σαφώς θα πρέπει να καλύψει ο κ. Λύτρας, αλλά και η σύζυγός του. Διότι όταν έγινε το θέμα με τα αυτοκίνητα, ιδιαίτερα τα ακριβά αυτοκίνητα, με τα χρήματα και με τον τρόπο ζωής πριν προφυλακιστεί και αφού προφυλακίστηκε, από την Οικονομική Αστυνομία ψάχτηκε η βίλα του εξονυχιστικά και διπλωμένα στα ρούχα του βρέθηκαν 28.000 ευρώ. Αυτά τα 28.000 ευρώ, σε επανειλημμένες κρούσεις της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και της εισαγγελίας να απαντηθεί από πού βρέθηκαν… δεν απαντήθηκαν ούτε από την πρώην σύζυγό του ούτε από τον κ. Λύτρα», δήλωσε ο κ. Μπαλάσκας.

Όπως εξήγησε, «έχουν μπει στη δικογραφία αυτά τα λεφτά και με ειδικό πρωτόκολλο τα έχει καταθέσει στο Παρακαταθηκών και Δανείων η Ελληνική Αστυνομία. Εκεί υπάρχουν αυτά τα λεφτά μέχρι να ζητηθούν ή να βρεθεί από πού υπάρχουν αυτά τα χρήματα. Δεν έχει ανοίξει το στόμα του ο κ. Λύτρας».

Σύμφωνα με τον κ. Μπαλάσκα, «αυτό θα πάει στη δικογραφία και ό,τι αποφασίσει η Δικαιοσύνη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ρωτήθηκαν όταν έδωσαν καταθέσεις και δεν έχουν δικαιολογήσει αυτά τα λεφτά. Αν δεν τα αναφέρουν ποτέ, ίσως να υπάρξει μια επιμέρους δίωξη για το πώς βρέθηκε αυτό το ποσό».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version