Άγριο ξύλο με Snik στην Κατερίνη: Η ατάκα που έφερε τον χαμό στο live με μπουνιές και… «καρεκλιές»

Άγριο ξύλο με Snik στην Κατερίνη: Η ατάκα που έφερε τον χαμό στο live με μπουνιές και... «καρεκλιές»

Μπουνιές, καρεκλιές, ιπτάμενα ποτήρια και τραυματίες!

Για ακόμη μία φορά οι εκπρόσωποι της τραπ μουσικής στη χώρα μας γίνονται γνωστοί για τους… λάθος λόγους!

Κατά τη διάρκεια ενός live στην Κατερίνη όπου τραγουδούσε ο τράπερ Snik σημειώθηκαν μεγάλης έκτασης επεισόδια, με τα βίντεο από τη συμπλοκή να έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν το γύρο του Διαδικτύου.

Μπουνιές, καρεκλιές, ιπτάμενα ποτήρια και τραυματίες συνθέτουν το σκηνικό στη συναυλία του τράπερ.  Ο Snik ξεχωρίζει στο πλήθος, καθώς η εμφάνισή του έφερε σκηνές που θυμίζουν… γαλατικό χωριό.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορούν στα social media, ο Snik πήδηξε από τη σκηνή προς το κοινό όπου ήδη είχε αρχίσει να υπάρχει ένταση. Τότε, άρχισε να πέφτει ξύλο και ο κόσμος που ήταν εκεί χωρίστηκε σε δύο… στρατόπεδα. Η μία ήταν με το μέρος του γνωστού τράπερ και η άλλη μίας παρέας πελατών.

Έπεσαν μπουνιές, κλωτσιές, ενώ κάποιος είχε πάρει μία καρέκλα για να χτυπήσει κάποιον άλλο. Μάλιστα, στον αέρα άρχισαν να «πετάνε» και ποτήρια, τα οποία τραυμάτισαν τουλάχιστον ένα άτομο, το πρόσωπο του οποίου γέμισε αίματα. Οσο για τους λόγους που συνέβησαν τα έκτροπα, φημολογείται ότι θαμώνας έβρισε χυδαία τον Snik κάνοντας αναφορά στον Light με τον οποίο είχαν γίνει επεισόδια στα Mad Video Music Awards.

Άγριο ξύλο με Snik στην Κατερίνη: Η ατάκα που έφερε τον χαμό στο live με μπουνιές και... «καρεκλιές»
QUIZY 4 δώρα, 4 νικητές: Σε αυτό το κουίζ των 10 απλών ερωτήσεων όσοι έχουν γνώσεις κερδίζουν! Εσύ;
Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.