Το ανακοινώνει στα social media: Η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη για το νέο κόμμα

stefanos-kasselakis
Τι θα κάνει;

Αναβρασμός επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Την ίδια στιγμή οι «87» αναζητούν το πρόσωπο που θα τους εκπροσωπήσει στις εσωκομματικές εκλογές.

Τα στρατόπεδα του ΣΥΡΙΖΑ οργανώνονται και σχεδιάζουν την στρατηγική τους και μελετούν όλα τα ενδεχόμενα. Οι «87» επιθυμούν να είναι υποψήφια η Όλγα Γεροβασίλη και ο Σωκράτης Φάμελλος, σύμφωνα με πληροφορίες.

Θέλουν να τον διαγράψουν

Μάλιστα, οι φωνές για διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη πληθαίνουν στους «87» ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως τρία είναι τα σενάρια που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Υπάρχουν εκείνοι που εκτιμούν ότι η οργάνωση των δυνάμεων στη βάση μπορεί να στείλει μήνυμα στον κ. Κασσελάκη που θα επιβεβαιώνει την καθαίρεσή του.

Υπάρχει το σενάριο να μην επικυρωθεί η υποψηφιότητά του ύστερα από εισηγήσεις που θα γίνουν στα όργανα αλλά και η παραπομπή του στην επιτροπή δεοντολογίας.

Η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο Στέφανος Κασσελάκης σκεφτόταν αν θα μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ ή αν θα κάνει δικό του κόμμα.

Στην πρώτη ανάρτηση του όταν ζήτησε από τους υποστηρικτές να μην διοργανώνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίες διεμήνυσε «είμαι εδώ». Οι συνεργάτες του διέρρευσαν στη συνέχεια ότι «οι μάχες δίνονται εντός ΣΥΡΙΖΑ».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Στέφανος Κασσελάκης έχει πάρει την απόφασή του και θα διεκδικήσει εκ νέου την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας τη σχετική ανακοίνωση αυτή την εβδομάδα μέσω social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version