Προκαλούν οι εξορκιστές της Θεσσαλονίκης μετά τις καταγγελίες

Προκαλούν οι εξορκιστές της Θεσσαλονίκης μετά τις καταγγελίες

Τι είπε ο αρχηγός της «Εκκλησίας των Εθνών»

Η κ. Μαρία, θύμα των «εξορκιστών» της εκκλησίας των Εθνών, κατήγγειλε στο MEGA πως οι εν λόγω αιρετικοί κατέστρεψαν την οικογένειά της.

Σοκ έχουν προκαλέσει στην κοινή γνώμη οι εξορκισμοί που λαμβάνουν χώρα στην Θεσσαλονίκη και την πλατεία Αριστοτέλους, απ΄την αυτοαποκαλούμενη «Εκκλησία των Εθνών».

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη δράση της αποκαλούμενης «Εκκλησίας των Εθνών» στην Θεσσαλονίκη, που προχωρά σε υποτιθέμενους εξορκισμούς.

Προκαλούν οι εξορκιστές της Θεσσαλονίκης μετά τις καταγγελίες
QUIZY Εάν έχεις γνώσεις κέρδισες: Θα κάνεις το 10/10 στο απλό κουίζ που ο νικητής παίρνει ένα απίθανο smartphone alcatel;

Σε πρώην κέντρο διασκέδασης, φέρεται πως η «Εκκλησία των Εθνών» στέγαζε τα μέλη της και πραγματοποιούσε τις τελετές της. Από το Σάββατο το εν λόγω κέντρο έχει σφραγιστεί μετά από έφοδο της αστυνομίας.

Σημειώνεται πως αυτές οι τελετές γίνονται εδώ και περίπου 10 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και παλαιότερα λειτουργούσε έως και το 2012 σε ένα άλλο κτίριο, δίπλα απ΄το υπνωτήριο αστέγων του δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι επικεφαλής των εξορκισμών έχουν τοποθετήσει πινακίδες που λένε πως «οι συναθροίσεις αναβάλονται λόγω κατασκευαστικών έργων».

Τι αναφέρει η δικηγόρος των «εξορκιστών»

Η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά σχολίασε τα γεγονότα και όλα όσα ανέφερε η κ. Μαρία.

«Το Σύνταγμα της Ελλάδος, επιτρέπει την ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης, ότι ο καθένας μπορεί να πιστεύει σε οποιαδήποτε θρησκεία επιθυμεί.

Από εκεί και πέρα το ίδιο το Σύνταγμα απαγορεύει την θρησκευτική λατρεία άγνωστης θρησκείας που αντίκειται στη δημόσια τάξη και στα χρηστά ήθη, και ο προσηλυτισμός απαγορεύεται.

Προσηλυτισμός είναι όταν προσπαθείς να προσεγγίσεις με αθέμιτα μέσα, και να εκμεταλλευτείς την απειρία, την κουφότητα την ανάγκη ενός ατόμου. Ισχυέι ειδικός νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.