«Ο Καμπουράκης που με υβρίζει σήμερα»: Η Έλενα Ακρίτα δημοσίευσε αυτούσιο το μήνυμα που της έστειλε στο messenger

«Άθλιος και ελεεινός τρόπος»: Καταγγελία-φωτιά από την Έλενα Ακρίτα

Οργισμένη απάντηση από την Βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ...

Μαίνεται το… beef που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Έλενα Ακρίτα και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη.

Λάδι στην φωτιά έριξαν τα σχόλια του γνωστού δημοσιογράφου, ο οποίος ήταν αρκετά επικριτικός προς την Βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε έναν έντονο διάλογο σε πρόσφατη συνέντευξη της στην Ελένη Καλογεροπούλου: «Για να καταλάβει η Ελένη τι τραβάγαμε 10 χρόνια εμείς που τους καλούσαμε τον καιρό της παντοδυναμίας τους στα τραπέζια και τι μας έλεγαν», ήταν το αρχικό σχόλιο του Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος άρχισε να κλιμακώνει την λεκτική του επίθεση: «Δεν έχουν μάθει έτσι, δεν έχουν μάθει έτσι!


Για όλα φταίνε οι δημοσιογράφοι. Τώρα που οι… Κασσελακικοί βρίσκονται σε κακή κατάσταση φταίνε οι δημοσιογράφοι, ακόμα και αυτοί που τους στήριξαν με σθένος, όπως η Ελένη, και καλά έκανε, γιατί αυτό πίστευε.

Οι άλλοι βλέπουν τον ΣΥΡΙΖΑ που πέφτει, φταίμε εμείς. Τον Δούκα του λέγαμε ότι «βούλιαξε» η Αθήνα με τις βροχές ενώ έλεγε το αντίθετο, φταίνε οι δημοσιογράφοι που είναι έμμισθα όργανα του τάδε», ολοκλήρωσε ο γνωστός δημοσιογράφος που έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος.

Σήκωσε το γάντι

Την σκυτάλη πήρε η Έλενα Ακρίτα, η οποία δεν άφησε τίποτα αναπάντητο: «Ο Καμπουράκης που με υβρίζει σήμερα γιατί του ξίνισε η στάση μου στη χτεσινοβραδινή εκπομπή του Action 24 TV, χτες με καλούσε στη δική του εκπομπή στο ίδιο κανάλι. Στην οποία δεν θα πάω. Τυχαίο;

Είμαι 40 χρόνια δημοσιογράφος, με μακρά θητεία στις έντυπες και τηλεοπτικές συνεντεύξεις και υποδείξεις ειδικά από τον κ. Καμπουράκη δεν δέχομαι», ήταν το διαδικτυακό χτύπημα της Έλενας Ακρίτα, η οποία στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Facebook, δημοσίευσε αυτούσιο το μήνυμα που έλαβε από συνεργάτη του Δημήτρη Καμπουράκη, που έλεγε επί λέξει: «Καλησπέρα! Πως είστε;; Συνεργάζομαι φέτος με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Βαγγέλη Γιακουμή. Είναι στο action24 κάθε ΣΚ. Θέλετε την επόμενη Κυριακή 22/9 να σας έχουμε στην εκπομπή; Ευχαριστώ».

Το τσεκούρι του πολέμου ξεθάφτηκε για τα καλά και αυτό που μένει να δούμε, είναι αν ο Δημήτρης Καμπουράκης απαντήσει στα σχόλια, σε μία κόντρα που παίρνει πλέον μεγάλες διαστάσεις…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.