23%-22%-20%: Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό που συμβαίνει με τους 3 βασικούς υποψήφιους στο ΠΑΣΟΚ…

pasok

Δεν μπορεί να είναι αλήθεια!

Το ΠΑΣΟΚ οδεύει με ταχύτατους ρυθμούς προς τις εσωκομματικές του εκλογές. Μάλιστα, με δεδομένη την κατάρρευση ΣΥΡΙΖΑ και τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στην Κουμουνδούρου, η ανάδειξη προέδρου είναι πάρα πολύ σημαντική, γιατί μιλάμε, κατά πάσα πιθανότητα, για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει ένα σωρό σενάρια για το ποιος είναι το φαβορί, ποιος θα κερδίσει και ούτω καθεξής. Στα περισσότερα σενάρια εξ αυτών φαίνεται πως Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας θα… μονομαχήσουν μέχρι τέλους. Μόνο που έρχεται μία αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα!

Σε τι αναφερόμαστε; 

Στα όσα αναφέρει το πάντα έγκυρο dark room του NewMoney σχετικά με την ακροτελεύτια σφυγμομέτρηση για τα ποσοστά των υποψηφίων. Τι διαβάζουμε εκεί, λοιπόν; Ότι ο νυν πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης φιγουράρει στο 23% με 24%, πως ακολουθεί ο Χάρης Δούκας με 22%-23% κι έπεται, πολύ κοντά και στους δύο η Άννα Διαμαντοπούλου με 20%.

Καταλαβαίνει εύκολα κανείς πως αφενός ο κ. Γερουλάνος μοιάζει να μένει πίσω στην κούρσα και αφετέρου ότι τα τρία φαβορί κινούνται εντός μιας διαφοράς της τάξης 3% με 4%. Ξαναλέμε: 3 υποψήφιοι μέσα σε 3 μονάδες!

Αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι τα πάντα είναι ανοιχτά και ότι η κ. Διαμαντοπούλου παίζει πάρα, μα πάρα πολύ δυνατά για να πάρει την προεδρία από το… πουθενά.

Ιδίως αν μπορέσει να μπει στον δεύτερο γύρο, τα πράγματα είναι δύσκολα για τον (όποιον) αντίπαλό της, καθώς οι συμπάθειές της εντός του ΠΑΣΟΚ μόνο λίγες δεν είναι…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.