Μεγάλη ανατροπή στις στοιχηματικές: Αυτόν βλέπουν πλέον για νικητή στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ

Απόδειξη ταβέρνας σε ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ!

Οι μπουκ έχουν πάθει την πλάκα τους!

Χοντραίνει το παιχνίδι στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη από την ηγεσία του κόμματος, αλλά χοντραίνει επίσης και σε στοιχηματικό επίπεδο!

Οι ανατροπές είναι καθημερινές στην Κουμουνδούρου, με τις ισορροπίες να αλλάζουν κάθε μέρα που περνάει, με αποτέλεσμα οι μπουκ να έχουν πάθει την πλάκα τους!

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ επικύρωσε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι έκπτωτος, όμως εκείνος απάντησε με θεαματική ντρίμπλα και ανακοίνωσε την πρόθεση του να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία του κόμματος και όχι να πάει στην λύση της ίδρυσης ενός νέου πολιτικού φορέα, όπως είχε ακουστεί.


Αυτή η δυναμική του παρουσία δημιούργησε ένα στοιχηματικό ντόμινο, αφού μέσα σε μία ημέρα οι αρχικές αποδόσεις που έδινε η Novibet στο ειδικό στοίχημα για τον επόμενο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ άλλαξαν θεαματικά.

Άλλαξε το φαβορί!

Πολύ σπάνια βλέπουμε κάποιον που δίνεται αρχικά ως τρίτο φαβορί να σκαρφαλώνει τόσο γρήγορα στην κορυφή. Το αρχικό 5,00 του Στέφανου Κασσελάκη έγινε με μιας 2,50 και παρουσιάζει έντονες πτωτικές τάσεις.

Τι σημαίνει αυτό; Πως πήρε πάνω του πολύ παιχνίδι, ότι με μιας έπεσαν πολλά χρήματα πάνω στο συγκεκριμένο στοίχημα, το οποίο θεωρήθηκε ως value bet.

Διόρθωση εμφανίστηκε και στην απόδοση του Νίκου Παππά, που αρχικά προσφερόταν σε αποδόσεις χαμηλότερες του διπλασιασμού (1,95) και θα το βρει πλέον κάποιος σε τιμές γύρω στο 2,65.

Πιο σταθερή είναι η κατάσταση με τις αποδόσεις του Παύλου Πολάκη που από το 2,75 ανέβηκε στο 3,00 και παραμένει μέσα στην τριάδα των φαβορί για την επόμενη ημέρα της Κουμουνδούρου.

Αυτοί οι τρεις φαίνεται πως έχουν το μεγάλο προβάδισμα για να περάσουν στον δεύτερο γύρο και να κονταροχτυπηθούν για την προεδρία, αφού οι υπόλοιπες υποψηφιότητες εμφανίζονται ως αουτσάιντερ με λίγες πιθανότητες να κάνουν την έκπληξη.

Τα αουτσάιντερ…

Best of the rest είναι Σωκράτης Φάμελλος με αποδόσεις στο 6,00 (με πτωτικές πάντως τάσεις, όπως και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παίρνει παιχνίδι (η απόδοση του έπεσε από το 15,00 στο 10,00) παρότι δεν έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητα του, κάτι που λογικά δεν πρόκειται να κάνει ποτέ.

Στο 21,00 θα βρει κανείς Ρένα Δούρου και Όλγα Γεροβασίλη, ενώ στο 34,00 και στο 51,00 μπορεί να ποντάρει κάποιος στον Νίκο Φαραντούρη και τον Απόστολο Γκλέτσο, που συμπληρώνουν την λίστα των υποψηφίων χωρίς ρεαλιστικές πιθανότητες εκλογής.

Μία μάχη που μόλις ξεκίνησε και αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες εβδομάδες, με τις ισορροπίες και τις συμμαχίες να αλλάζουν καθημερινά το τοπίο στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης εσωστρέφειας.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.