Κρίνει τον νικητή: Ποιον υποψήφιο θα στηρίξει ο Ευάγγελος Βενιζέλος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

euaggelos-venizelos
Και θα κρίνει τον νικητή!

Επίσημα ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες στις εκλογές για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ από την Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης του κόμματος.

Η ΕΔΕΚΑΠ ολοκλήρωσε τον προβλεπόμενο έλεγχο των υπογραφών που κατατέθηκαν στην Επιτροπή για την ανακήρυξη των υποψηφίων Προέδρων του Κινήματος και διαπίστωσε ότι και οι 6 υποψήφιοι πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει το Καταστατικό.

Στις προϋποθέσεις περιλαμβάνεται η συγκέντρωση υπογραφών είτε του 15% των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, είτε της συγκέντρωσης 5.000 υπογραφών μελών.

Όλοι οι υποψήφιοι κατέθεσαν μοναδικές υπογραφές πολλαπλάσιες του προβλεπόμενου ορίου για την ανακήρυξή τους, σημείωσε η ΕΔΕΚΑΠ.

Οι έξι υποψήφιοι στο ΠΑΣΟΚ

Η Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα ότι :

Ανακηρύσσει ως υποψήφιους για το αξίωμα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κατά την εκλογική διαδικασία της 6ης Οκτωβρίου 2024 τους:

Η ΕΔΕΚΑΠ καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής να συμβάλουν για τη διασφάλιση της μεγαλύτερης δυνατής συμμετοχής όλων των μελών και φίλων του Κινήματος στη διαδικασία εκλογής προέδρου από τη βάση.

Ποιον θα στηρίξει ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος λόγω ιδεολογικής συνάφειας ως πρώτη επιλογή θα στήριζε την Άννα Διαμαντοπούλου στις εκλογές για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Ωστόσο, πρόκειται για έναν έμπειρο πολιτικό με ισχυρό και έντονο κριτήριο και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να στηρίξει τον Χάρη Δούκα γιατί είναι κάτι νέο στον χώρο του ΠΑΣΟΚ και δεν έχει φθαρεί πολιτικά.

Με κριτήριο το… σκορ του στις δημοτικές εκλογές, ο κ. Δούκας είναι ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να φέρει ψηφοφόρους στο ΠΑΣΟΚ ενώ έχει περισσότερο τεχνοκρατικό από πολιτικό προφίλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version