Νέα δημοσκόπηση ανατρέπει τα δεδομένα: Θα κάνει πράγματι τέτοιο «περίπατο» η Νέα Δημοκρατία;

Δημοσκόπηση ανατροπών: Τρελή έκπληξη με τη Χρυσή Αυγή που δεν περίμενε κανείς

Ανατροπή στην ανατροπή... ω ανατροπή.

Το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας υπάρχει εντονότατος πολιτικός «αναβρασμός» στη χώρα μας, καθώς μετά το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, κ. Νίκου Ανδρουλάκη, από την ΕΥΠ που έφερε σε δεινή θέση το κυβερνών κόμμα, οι φήμες για πρόωρες εκλογές φούντωσαν.

Για την ώρα, ωστόσο, αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί, όμως οι δημοσκοπήσεις δίνουν και παίρνουν μιας και πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως στις αρχές Οκτωβρίου θα κληθεί ο λαός να προσφύγει στις κάλπες.

Οι πληροφορίες αμέσως μετά το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων έκαναν λόγο για σημαντική ζημιά στην Νέα Δημοκρατία που έβλεπε για πρώτη φορά μετά από μια τριετία τη διαφορά της από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ να πέφτει κάτω από τις 5 ποσοστιαίες μονάδες, όμως απ’ ό,τι φαίνεται κάτι τέτοιο δεν «πιστοποιείται».

Γιατί το λέμε αυτό;

Διότι σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για το «Πρώτο Θέμα» που κυκλοφορεί την Κυριακή (28/8), η ΝΔ καταγράφει μια διαφορά στην πρόθεση ψήφου της τάξης του 8,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κερδίζουν ένα 0,5% σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση.

Πιο συγκεκριμένα, η ΝΔ συγκεντρώνει το 32% έναντι 23,5% του ΣΥΡΙΖΑ και 12,3 του ΠΑΣΟΚ, ενώ στη βουλή μπαίνουν το ΚΚΕ (5,4%), η Ελληνική Λύση (5%, αυξάνοντας κι άλλο το ποσοστό της) και το ΜεΡΑ25 που παίρνει ακριβώς 3%.

Θα επιβεβαιωθούν αυτά τα νούμερα που, μάλιστα, δείχνουν και υπεροχή Μητσοτάκη στη δημοφιλία με 46,1% και στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός με 49,9%;

Αν ναι- αν πράγματι δηλαδή η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές με 8.5 ολόκληρες μονάδες διαφορά-, τότε θα μιλάμε για πραγματικό άθλο…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.