Κάνει περίπατο με 43%: Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ φωνάζει ποιον θέλει για αρχηγό

SYRIZA

Ποιος είναι πρώτος σε προτιμήσεις;

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε μια από τις κρισιμότερες καμπές της ιστορίας του. Ο πρόεδρος «καθαιρέθηκε» από την Κεντρική Επιτροπή με στελέχη να κάνουν λόγο ακόμη και για «πραξικόπημα» διότι η απόφαση δεν επικυρώθηκε από το συνέδριο.

Στελέχη της Κουμουνδούρου σημειώνουν πως είτε κερδίσει είτε χάσει τις εκλογές, σε περίπτωση που ο Στέφανος Κασσελάκης δώσει το παρών στις κάλπες, η διάσπαση είναι ορατή.

Στην περίπτωση που κερδίσει και πάλι ο Στέφανος Κασσελάκης τις εκλογές είναι φανερό πως θα υπάρξει ένα ξεκαθάρισμα και θα… κόψει κεφάλια.

Πρόσωπα από την ομάδα των «87» εμφανίζονται αποφασισμένα σε κάθε περίπτωση να παραμείνουν στο κόμμα και να δώσουν τη μάχη για επιστροφή του κόμματος στην… δική τους κανονικότητα.

Πάντως, τα δύο στρατόπεδα έχουν πάρει θέση μάχης που θα είναι μέχρι εσχάτων.

Ποιον θέλουν για αρχηγό οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ

Σε δημοσκόπηση της GPO για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ απάντησαν για το ποιον θέλουν αρχηγό.

Η δημοσκόπηση είχε έναν νικητή και τους άλλους να ακολουθούν από απόσταση. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας είναι πρώτος και συγκεντρώνει ποσοστό 42,8% στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ ως καταλληλότερος αρχηγός του κόμματος.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Στέφανος Κασσελάκης με 17,9% και στη συνέχεια ο Σωκράτης Φάμελλος με 13,7%, ο Παύλος Πολάκης με 7,4%, η Όλγα Γεροβασίλη με 4,7%, ο Νίκος Φαραντούρης με 2,3% και ο Απόστολος Γκλέτσος με 1,2%.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.