Δεν το περίμεναν ούτε οι δημοσκόποι: Το τρομακτικό ποσοστό της νέας δημοσκόπησης που πάγωσε τον Κασσελάκη

stefanos-kasselakis

Προβληματισμός στους «kasselistas»

Στα «κάγκελα» είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που υποστηρίζουν πως η πρόταση μομφής δεν έβγαλε από την προεδρία τον Στέφανο Κασσελάκη καθώς η απόφαση πρέπει να επικυρωθεί από το συνέδριο.

Τα σενάρια φουντώνουν για την υποψηφιότητα του κ. Κασσελάκη για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις εσωκομματικές εκλογές ενώ το πολιτικό θερμόμετρο χτυπάει «κόκκινο».

Στην περίπτωση που ο Στέφανος Κασσελάκης αποφασίσει να κατέβει υποψήφιος η εσωκομματική μάχη αναμένεται να είναι σκληρή με ακόμη πιο πολωμένο το πολιτικό κλίμα.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε μια από τις κρισιμότερες καμπές της ιστορίας του με στελέχη της Κουμουνδούρου να σημειώνουν πως είτε κερδίσει είτε χάσει τις εκλογές, σε περίπτωση που δώσει το παρών στις κάλπες ο Στέφανος Κασσελάκης, η διάσπαση είναι ορατή.

Στην περίπτωση που κερδίσει και πάλι ο Στέφανος Κασσελάκης τις εκλογές είναι φανερό πως θα υπάρξει ένα ξεκαθάρισμα.


Στέφανος Κασσελάκης: Πάγωσε από δημοσκόπηση

Τη στιγμή που στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα και ο Στέφανος Κασσελάκης είναι έτοιμος να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, τα αποτελέσματα δημοσκόπησης «πάγωσαν» τον ίδιο και τους «kasselistas».

Σε δημοσκόπηση της GPO για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκαν να απαντήσουν αν συμφωνούν με την πρόταση μομφής στον κ. Κασσελάκη.

Μεταξύ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, το 40% απάντησε στη δημοσκόπηση ότι διαφωνεί η μάλλον διαφωνεί με την πρόταση μομφής. Όμως, το 57,4% των ψηφοφόρων απάντησε πως συμφωνεί και μάλλον συμφωνεί με την μομφή στον πρόεδρο.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έχει προκαλέσει προβληματισμό στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και στον ίδιο. Πάντως, δείχνει πως η μάχη στις εσωκομματικές εκλογές θα είναι «σκληρή».


 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.