Απασφάλισε: Σκίτσο – μαχαιριά του Αρκά για τη ΝΔ (Pic)

arkas

Ο Αρκάς... δίκασε

Ο Αρκάς «ξαναχτύπησε» με ένα ακόμα δηκτικό σκίτσο που, κατά πάσα πιθανότητα, στρέφεται κατά της κυβέρνησης της ΝΔ.

Στο σκίτσο απεικονίζονται δύο καλοντυμένοι κύριοι με γυαλιά, όπου ο ένας από αυτούς αναφέρει πόσα αιγοπρόβατα και πόσα βοοειδή εκτρέφονται στη χώρα αυτήν τη στιγμή, και ο άλλος απαντάει ειρωνικά, πόσα αυτά τα ζώα έχουν δικαίωμα ψήφου.

Ενώ θα μπορούσε να ειπωθεί πως αυτό το σχόλιο στρέφεται συνολικά κατά του πολιτικού συστήματος, που δεν μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας του κόσμου, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να βρίσκεται σε μία τροχιά περιδίνησης και πιθανής διάλυσης, το γεγονός ότι το σκίτσο του Αρκά έρχεται μετά από τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της ΔΕΘ, κάνει μάλλον παραπάνω από σαφές ότι τα βέλη του σκιτσογράφου στρέφονται κατά της κυβέρνησης.

Η απογοήτευση με την τροχιά που έχει πάρει η χώρα με τη διακυβέρνηση της ΝΔ είναι πρόδηλη στο σκίτσο του Αρκά, καυτηριάζοντας ταυτόχρονα και τους πολίτες που, παρά τα σοβαρά προβλήματα που συνεχίζει να έχει η χώρα, επιμένουν να δίνουν «ψήφο εμπιστοσύνης» στη ΝΔ, ύστερα από τα ευρήματα και των τελευταίων δημοσκοπήσεων. Φυσικά, αυτό μπορεί βέβαια να συμβαίνει ελλείψει μιας σοβαρής εναλλακτικής για τη διακυβέρνηση της χώρας.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.