Ετοιμάζουν διαγραφή Κασσελάκη…

stefanos-kasselakis

Οι παρασκηνιακές κινήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Με απογοήτευση αλλά και εκνευρισμό ο Στέφανος Κασσελάκης είδε την εκπαραθύρωση του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ψήφιση της πρότασης μομφής από την Κεντρική Επιτροπή.

Πολλά ακούει αλλά δεν λέει τίποτα τις τελευταίες ημέρες ο Στέφανος Κασσελάκης ενώ η οικογένειά του τον παροτρύνει να φύγει και να τους παρατήσει αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ που αποδείχθηκαν κολλημένοι και αγνώμονες.

Ωστόσο ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θέλει να αφήσει όσα συνέβησαν έτσι και σταθμίζει το αν θα βάλει εκ νέου υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να κερδίσει και να πετάξει τους… εχθρούς έξω ή αν κάνει δικό του κόμμα. Ωστόσο το δεύτερο σενάριο έχει τρομακτικές οικονομικές και οργανωτικές δυσκολίες.

«Είμαστε δίπλα του»

«Είναι ανερχόμενος και όχι εξερχόμενος της πολιτικής σκηνής», δήλωσε στο MEGA ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη.

«Τα αποτελέσματα θα φανούν σύντομα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Θεόδωρος Κασσελάκης με φόντο την αποπομπή του γιου του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο ερώτημα αν ο Στέφανος Κασσελάκης θα διεκδικήσει ξανά την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ή θα φτιάξει δικό του κόμμα, ο πατέρας του απάντησε: «Ό,τι αποφασίσει ο Θεός, είμαστε δίπλα του σε ό,τι αποφασίσει».


Σε κάθε περίπτωση, αποφασίστηκε πως στις 24 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ και την 1η Δεκέμβρη ο δεύτερος.

Στέφανος Κασσελάκης: Ετοιμάζουν διαγραφή

Ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στην Αξιωματική Αντιπολίτευση είναι η πληροφορία για τις κινήσεις που ετοιμάζονται, οι οποίες επιβεβαιώνονται από διαφορετικές πηγές.

Φαίνεται πως για μέλη του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει εμπάθεια για τον Στέφανο Κασσελάκη και σχεδιάζει με κάθε τρόπο να τον εμποδίσει από το να γίνει ξανά πρόεδρος.

Πώς;

Σχεδιάζουν να προτείνουν ακόμη και τη διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ επικαλούμενοι πως έχει περιπέσει σε… πειθαρχικά παραπτώματα.

Οι συγκεκριμένοι σχεδιάζουν με αυτόν τον τρόπο να τον εμποδίσουν να διεκδικήσει εκ νέου την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.