«Ο ένας είναι ο Αλέξης»: Τα 2 πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ που ο Κασσελάκης θεωρεί ότι οργάνωσαν το «πραξικόπημα» για να τον ρίξουν

stefanos-kasselakis

Συνεχίζεται ο «εμφύλιος» και θα γίνουν εκλογές 

Στις 24 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με όσα αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία.

Την 1η Δεκέμβρη θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος. Επιπλέον, αποφασίστηκε το Έκτακτο Συνέδριο του κόμματος να πραγματοποιηθεί το διάστημα από 1 έως 3 Νοεμβρίου, που θα ανακηρύξει τις υποψηφιότητες για την εκλογή προέδρου και θα επικυρώσει τη διαδικασία. Θα προηγηθεί η εκλογή συνέδρων.


ΣΥΡΙΖΑ: Ο… έξαλλος Κασσελάκης

Τρία 24ωρα μετά την ψηφοφορία για την πρόταση μομφής, που είχε ως αποτέλεσμα την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη από τη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος δεν έχει αποσαφηνίσει τις επόμενες κινήσεις του.

Πάντως, το παρών στην κούρσα διαδοχής έχουν «φωνάξει» ο Παύλος Πολάκης, ο Νίκος Φαραντούρης και ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι σε καλή κατάσταση και μένει με τον πατέρα του.

Και μπορεί να έχει γραφτεί πως σκέφτεται ακόμη και να ιδρύσει νέο κόμμα, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει η πρώτη του προτεραιότητα.

Σύμφωνα με το newsit.gr, ο κ. Κασσελάκης έχει την πεποίθηση ότι διοργανώθηκε ένα «πραξικόπημα» με στόχο να τον ρίξουν από πρόεδρο.

Οργανωμένο σχέδιο με δάχτυλο Τσίπρα βλέπει ο Κασσελάκης πίσω από την αποπομπή του. Κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι τον υπονόμευε συνεχώς και είχε ρόλο και στην πτώση του.

Μάλιστα, δεν θεωρεί πως ο Αλέξης Τσίπρας ήταν μόνος του… Πιστεύει πως ακόμα ένα πρόσωπο του «πριόνιζε» την καρέκλα.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης αφήνει αιχμές πως τον πρόδωσε ο Νίκος Παππάς αφού επέμενε ότι έχει την πλειοψηφία στην Κεντρική Επιτροπή με αποτέλεσμα να ανοίξει ο δρόμος για την κατάθεση πρότασης μομφής. Όμως, διαψεύστηκαν τα όσα υποστήριζε ο κ. Παππάς και ο κ. Κασσελάκης δεν βλέπει με καλό μάτι πως τον καθησύχαζε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.