Επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Ποιος προηγείται με 40 μονάδες διαφορά σύμφωνα με κρυφή δημοσκόπηση 

mitsotakis-sakellaropoulou

Αποτέλεσμα έκπληξη!

Στο εσωτερικό της ΝΔ κυριαρχεί το ερώτημα «τι θα γίνει με την Προεδρία της Δημοκρατίας» αφού οι γκρίνιες στο γαλάζιο στρατόπεδο για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου δεν κοπάζουν.

Η θητεία της κ.Σακελλαροπούλου άλλωστε λήγει τον Ιανουάριο του 2025 και πολλοί γαλάζιοι θεωρούν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να δείξει και με την προεδρική εκλογή στη δεξιά βάση ότι έλαβε το μήνυμα των ευρωεκλογών.

Δεν έλειψαν μάλιστα και οι απειλές από βουλευτές πως δεν θα ψηφίσουν ξανά την Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε περίπτωση που την πρότεινε εκ νέου ο πρωθυπουργός.

Αιτία είναι η στάση που κράτησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ποιος προηγείται για την Προεδρία της Δημοκρατίας με 40%

Και μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να χαρακτήρισε «θλιβερή» τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ωστόσο η αναφορά του αυτή δεν αποθάρρυνε όσους ασχολούνται με το θέμα.

Σύμφωνα με το powergame.gr, διενεργήθηκε μια δημοσκόπηση, προκειμένου να μετρηθεί η απήχηση που έχουν στην κοινή γνώμη τα διάφορα ονόματα που ήδη έχουν ακουστεί για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Από τη δημοσκόπηση προέκυψε πως ο Νίκος Δένδιας… σαρώνει με τον δεύτερο να βρίσκεται σαράντα μονάδες πίσω!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.