Η κίνηση Αυτιά που έκανε έξαλλο τον Μεϊμαράκη

autias-meimarakis

Γιατί είναι στα «μαχαίρια»;

Μπορεί να απασχολεί τα ΜΜΕ ο «εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την έγκριση της πρότασης μομφής εις βάρος του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και στο κυβερνών κόμμα οι σχέσεις στελεχών δεν είναι και οι καλύτερες.

Στα ανώτατα κλιμάκια της ΝΔ είναι προβληματισμένοι από τη σιωπή αλλά και την αποχή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από τα κυβερνητικά δρώμενα.

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για ένα σημαίνων στέλεχος της ΝΔ που ήταν πρόεδρος και είχε θέσει υποψηφιότητα και για την προεδρία, νικώντας με διαφορά στον πρώτο γύρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μπορεί στον δεύτερο γύρο την προεδρία να την πήρε ο κ. Μητσοτάκης, αλλά ο κ. Μεϊμαράκης εκλέγεται με το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και μάλιστα στις πρώτες θέσεις σε σταυρούς.

Έξαλλος ο Μεϊμαράκης

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ξεκίνησε την αποχή από την ημέρα παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, διαφωνώντας προφανώς με τη σύνθεσή του, σύμφωνα με το dnews.gr.

Παρά τον πόλεμο που δέχτηκε από τον κομματικό μηχανισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη εκλέχτηκε και μάλιστα σε καλή σειρά στο ευρωψηφοδέλτιο.

Την τακτική της αποχής συνέχισε σε κάθε κομματική εκδήλωση ενώ δεν παρέστη ούτε στη ΔΕΘ, για την ομιλία έστω του πρωθυπουργού.

Γιατί όμως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι ενοχλημένος;

Όλα ξεκίνησαν με την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ αφού ο ίδιος θεώρησε πως δεν είχε τη βοήθεια που χρειαζόταν από το κόμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μεϊμαράκης ενοχλήθηκε αρκετά από την υπερβολική στήριξη που θεωρείται ότι είχε από τη ΝΔ ο Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος και εκλέχτηκε πρώτος σε σταυρούς.

Για την ιστορία, ο κ. Μεϊμαράκης εκλέχτηκε δεύτερος και είναι στα «μαχαίρια» με τον δημοσιογράφο για τα… μάτια μιας συμβούλου.

Ο λόγος για τη δημοσιογράφο Πηνελόπη Γαβρά που… γύρισε την πλάτη της στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και πλέον είναι με τον τον Γιώργο Αυτιά στις Βρυξέλλες. Η ίδια είχε παίξει ρόλο στην εκστρατεία του κ. Μεϊμαράκη το 2015 για την ηγεσία της ΝΔ.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.