Πνιγμός στην Κόρινθο: Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση του πατέρα της 6χρονης

Πνιγμός στην Κόρινθο: Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση του πατέρα της 6χρονης

Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας

Ανάστατη παραμένει η Κόρινθος  από την τραγωδία με θύμα την 6χρονη Αμέλια που βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα, κάτω από μία βάρκα.

Ο ψαροντουφεκάς που την βρήκε τυχαία νεκρή, περιέγραψε τι συνέβη όταν ο πατέρας της μικρής, επέστρεψε στο σημείο, συνοδευόμενος από αστυνομικό. Όπως είπε έδειχνε ψύχραιμος και ρωτούσε αν η κόρη του, ήταν ζωντανή.

Ο ψαροντουφεκάς που βρήκε το παιδί νεκρό, περιέγραψε στην ΕΡΤ τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν όταν ο πατέρας έφτασε στην παραλία, συνοδεία αστυνομικού. Σχολιάζοντας την στιγμή που αντίκρυσε το άψυχο σώμα του παιδιού υποστήριξε ότι ήταν «σχετικά ήρεμος και ψύχραιμος» τονίζοντας ότι τον θυμάται αμυδρά να ρωτάει τον αστυνομικό «πες μου ότι το παιδί μου είναι ζωντανό».

Υπενθυμίζεται πως  ο αυτόπτης μάρτυρας που βρήκε το κορίτσι περιέγραψε στο Mega: «Το κοριτσάκι όταν το βρήκα ήταν με τα ρούχα και τα παπούτσια. Φόραγε μία μπλούζα, σορτς και πεδιλάκια. Το λιμενικό αν χρειαστούν στοιχεία για το δικαστήριο έχει τις φωτογραφίες».

Το παιδί βρισκόταν σε απόσταση 10 με 15 μέτρα από την ακτή και το σωσίβιο βρέθηκε, σημείωσε ο αυτόπτης μάρτυρας. Επίσης ανέφερε ότι ο πατέρας είπε ότι είχε πάει σπίτι να φορτίσει το κινητό για να καλέσει βοήθεια. Ο ψαρουντουφεκάς στάθηκε στο γεγονός ότι πατέρας και παιδί έτρωγαν πολύ μακριά από το σημείο όπου σημειώθηκε ο πνιγμός, αλλά και στο ότι όταν επέστρεψε ο πατέρας, τα ρούχα του ήταν στεγνά.

Επιπλέον ο αυτόπτης μάρτυρας εξέφρασε την απορία του γιατί ενώ ο πατέρας με την κόρη του είχαν φάει σε ένα μαγαζί που ήταν κοντά σε οργανωμένες παραλίες, τελικά αποφάσισε να οδηγήσει 6 – 7 χιλιόμετρα και να πάει σε μια απομακρυσμένη παραλία, όπου εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κανείς και καταλήξανε σε μία παραλία που ήταν απομονωμένη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.