Έρχεται η μεγάλη αλλαγή στην εφαρμογή Apple Maps

Έρχεται η μεγάλη αλλαγή στην εφαρμογή Apple Maps

Αλλάζουν όσα ήξεραν οι χρήστες iOS

Άσχημα τα νέα για την εφαρμογή χαρτών της Apple, καθώς από τον επόμενο χρόνο η εταιρεία σχεδιάζει να αρχίσει να εμφανίζει διαφημίσεις αναζήτησης σε αυτή την εφαρμογή του iPhone.

“Πιστεύω ότι η εργασία έχει ήδη ξεκινήσει για την κυκλοφορία διαφημίσεων αναζήτησης στην εφαρμογή Apple Maps και θα αρχίσουμε να την βλέπουμε να εφαρμόζεται κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο”, έγραψε ο Gurman.

Οι διαφημίσεις στην εφαρμογή Χάρτες Apple δεν θα είναι οι παραδοσιακές διαφημίσεις banner που βλέπετε σε άλλους ιστότοπους, αλλά μάλλον τα αποτελέσματα αναζήτησης επί πληρωμή. Για παράδειγμα, μια αλυσίδα γρήγορου φαγητού θα μπορούσε να πληρώσει την Apple για να εμφανίζεται κοντά στην κορυφή των αποτελεσμάτων όταν ένας χρήστης αναζητά “μπιφτέκια” ή “τηγανιτές πατάτες”. Πολλές παρόμοιες εφαρμογές προσφέρουν ήδη διαφημίσεις αναζήτησης, συμπεριλαμβανομένων των Google Maps, Waze και Yelp.

Έρχεται η μεγάλη αλλαγή στην εφαρμογή Apple Maps
QUIZY 4 δώρα, 4 νικητές: Σε αυτό το κουίζ των 10 απλών ερωτήσεων όσοι έχουν γνώσεις κερδίζουν! Εσύ;

Η Apple σχεδιάζει επίσης να εμφανίζει διαφημίσεις στην καρτέλα “Today” του App Store και σε μια νέα ενότητα “Μπορεί επίσης να σας αρέσει” στο κάτω μέρος των καταχωρίσεων εφαρμογών, ενώ οι διαφημίσεις banner εμφανίζονται στις εφαρμογές News και Stocks της Apple.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.