Με το καλημέρα τρίτος, πίσω από Κασσελάκη-Πολάκη: Η πιο σοβαρή υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει με το καλημέρα δυναμική νίκης

SYRIZA

Ποιος έκανε την έκπληξη;

Θέσεις μάχης έχουν λάβει τα αντιμαχόμενα στρατόπεδα στον ΣΥΡΙΖΑ. Επιστολή – τελεσίγραφο κατέθεσαν μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, με το οποίο ζητούν από τον Στέφανο Κασσελάκη άμεση προσφυγή σε εσωκομματικές κάλπες.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επιθυμεί να κάνει αλλαγές στο κόμμα, μέχρι και στο όνομα. Την ίδια στιγμή των… απειλούν με πρόταση μομφής και ζητούν εκλογές για νέο πρόεδρο.

Σε δημοσκόπηση της Interview για την εφημερίδα Political, ξεκαθαρίζει το τοπίο αναφορικά με το ποιοι έχουν ελπίδες να διεκδικήσουν την προεδρία του κόμματος σε περίπτωση εκλογών.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το ποιος θεωρείται επικρατέστερος για την αρχηγία του κόμματος σε περίπτωση εκλογών, στο σύνολο του δείγματος προηγείται ο Στέφανος Κασσελάκης με 18,7%.

ΣΥΡΙΖΑ: Η έκπληξη στην τρίτη θέση

Στη δεύτερη θέση είναι ο Παύλος Πολάκης με 15,7% ενώ στην τρίτη θέση υπάρχει μία έκπληξη, αφού βρίσκεται ο μέχρι πρόσφατα επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτης Φάμελλος, που συγκεντρώνει 11,1%.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που μετά και την παρουσία του στο Συνέδριο έχει αναπτύξει μεγάλη δυναμική και δεν αποκλείεται να βρεθεί στην κορυφή σε περίπτωση που διεκδικήσει το χρίσμα.

Στην τέταρτη θέση είναι ο Διονύσης Τεμπονέρας με 4,4% και πέμπτος ο Νικόλας Φαραντούρης με 2%.

Προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι ένα μεγάλο ποσοστό, 34%, πιστεύει ότι κανένας από τους παραπάνω δεν κάνει για πρόεδρος του κόμματος.

Στο αμιγώς κομματικό κοινό του ΣΥΡΙΖΑ οι αριθμοί είναι διαφορετικοί και ο Στέφανος Κασσελάκης προηγείται με ποσοστό 51,4% έναντι του Παύλου Πολάκη που βρίσκεται στο 13,6%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Διονύσης Τεμπονέρας με ποσοστό 10,7% και ακολουθούν ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Νίκος Φαραντούρης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.