Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι: Εκτός ο Αλέξης Τσίπρας…

suriza-stefanos-kasselakis
Συνεχίζεται ο «εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Παύλο Πολάκη να ζητεί μέσα στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας την άμεση προσφυγή στις κάλπες για την εκλογή νέου προέδρου.

Η μετωπική σύγκρουση θα γίνει στην Κεντρική Επιτροπή (ΚΕ) και τα στρατόπεδα παίρνουν τα… όπλα τους ενώ οι πιο γενναίοι κάθε παράταξης βγαίνουν μπροστά να στηρίξουν ή να τραβήξουν το χαλί στον Στέφανο Κασσελάκη.

Η κόντρα από την Πολιτική Γραμματεία μετατοπίζεται στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής όπου έχουν απειλήσει πως θα καταθέσουν πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε στην Πολιτική Γραμματεία: «Θεωρώ ότι μια πρόταση μομφής στο πρόσωπο μου πληγώνει και ρευστοποιεί το κόμμα δεν προσφέρει τίποτα, και πληγώνει και τον κόσμο μας».

«Επίσης, είναι μια μεγάλη κωλοτούμπα από το ίδιο το όργανο, που αποφάσισε καταστατικό συνέδριο» είπε, παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τους βουλευτές να μην αποχωρήσουν από το κόμμα, με τον Παύλο Πολάκη και την Όλγα Γεροβασίλη να δεσμεύονται πως δεν θα φύγουν.

Εκτός ο Αλέξης Τσίπρας

Η φράση της Όλγας Γεροβασίλη «αν κάνουμε εκλογές και κερδίσει ο Κασσελάκης, δεν ξέρω αν θα έχουμε θέση στο κόμμα» είναι το κρίσιμο ερώτημα που απασχολεί όλους τους διαφωνούντες ή αμφισβητίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το newsit.gr, ο Αλέξης Τσίπρας, όπως λένε πρόσωπα που συνομιλούν μαζί του, ήδη έχει απαντήσει σε αυτό το δίλημμα. Στις επόμενες εκλογές εάν πρόεδρος παραμείνει ο Κασσελάκης δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά είναι υποψήφιος.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η καταγγελία για τα «μαύρα» χρήματα που δεν είχε πει ούτε καν η ΝΔ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version