Μεγάλη επένδυση Τζίγγερ…

vardinogiannis

Το νέο άνοιγμα του Γιάννη Βαρδινογιάννη

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ανέλαβε εκτελεστικά καθήκοντα στην ναυαρχίδα του ομίλου της οικογένειας, την Motor Oil.

Πρόκειται για την εταιρεία πετρελαιοειδών με έδρα το Μαρούσι η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της ενέργειας, του φυσικού αερίου και της διύλισης και εμπορίας αργού πετρελαίου.

Σήμερα, η Motor Oil έχει εξελιχθεί σε βασικό πρωταγωνιστή του κλάδου της, στις περιοχές της νοτιοανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων.

Ο «Τζίγγερ» ανέλαβε τα εκτελεστικά καθήκοντα και έτσι, η Motor Oil έπαψε να ασχολείται μόνο με τους πρωτογενείς τομείς παραγωγής και την ναυτιλία, πραγματοποιώντας επενδύσεις στον χώρο της ενέργειας, της επικοινωνίας, των τραπεζικών επενδύσεων, του real estate, της παραγωγής αγαθών, της ψυχαγωγίας.

Η μεγάλη επένδυση του Τζίγγερ

Πλέον, το family office του Γιάννη Βαρδινογιάννη, διευθύνοντος συμβούλου της Motor Oil, βρίσκεται πίσω από τη νέα εταιρεία κυβερνοασφάλειας ThreatScene Greece που «φιλοδοξεί να καλύψει ένα κρίσιμο κενό στην κυβερνοπροστασία της χώρας».

Σύμφωνα με το newsit.gr, νέα εταιρεία ανακοίνωσε πως «στοχεύει να αναβαθμίσει το επίπεδο της κυβερνοασφάλειας στην Ελλάδα, διασφαλίζοντας την ανθεκτικότητα των πληροφοριακών συστημάτων και την προστασία των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων της χώρας».

Ήδη διαθέτει στρατηγικές συνεργασίες με ισχυρούς ομίλους όπως η Mοtor Oil Hellas, η EFA Group, η Nova ICT και η Εxelasis Ltd.

Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι η περαιτέρω επέκταση του δικτύου συνεργασιών για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πλαισίου ασφάλειας που θα ενισχύει την ανθεκτικότητα της χώρας απέναντι στις συνεχώς εξελισσόμενες απειλές του κυβερνοχώρου. Διευθύνουσα σύμβουλος είναι η Κατερίνα Τασιοπούλου.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.